Rendelés visszamondás shopb?
Figyelt kérdés
a shopbuilderen rendeltem ma (vasárnap) de meggondoltam magam, hogy tudom visszamondani a rendeslésem? azt irja h a rendelésem feldolgozásra vár, gondolom majd holnap hétfön rögzitenék, de írtam egy válasz email, arra amikor visszaigazoló emai küldtek, arra irtam tehát egy levelet hogy szeretném a rnedelésem érvényteleníteni, akkor most ha megnézik mi lesz, törlik a rendelésem vagy? köszönöm a segítségeket2015. márc. 29. 15:16
1/4 anonim válasza:
a legtutibb, ha holnap felhívod őket.
2/4 A kérdező kommentje:
ha a holnapi nap folyamán kapok egy választ hogy rendben, akkor rendelésemet törölték akkor nem kell, nem? ha meg nem kapok emailt akkor fel kell hivnom őket?!
2015. márc. 29. 15:21
4/4 A kérdező kommentje:
igen, de mint irtam ma vasárnap van nem dolgoznak holnap azaz hétfőn látják meg a rendelésem, de akkor látják majd az emailem is amin keresztűl érvényteleniteni akarom a rendelésem
2015. márc. 29. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!