Hogyan bírom visszamondani a megrendelésemet a Delimano oldalról. Az E-mailban kapott értesítőben nem áll olyan kategória?
Le van írva az oldalukon:
5. Elállási jog
A honlapon, illetve telefonon keresztül történt vásárlás esetén - távollevők közötti szerződés - a vásárló az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől akkor is, ha a termék nem hibás. Kiskereskedelmi egységekben vásárolt termékekre – mivel ebben az esetben az adásvételi szerződés nem távollevők között jön létre - a 14 napos elállási jog nem vonatkozik. Boltjainkban történő vásárlás esetén csak a termék hibája, termék- vagy kellékszavatosság, jótállási igény érvényesítése keretében van lehetőség elállásra. A klubtagok részére 30 napos pénzvisszafizetési garanciát/elállási jogot biztosítunk valamennyi megvásárolt termékre vonatkozóan. Kivételt képeznek a használat során elfogyó termékek, azokra csak bontatlan csomag esetében tudjuk a pénzvisszafizetést biztosítani.
Interneten és telefonon történő rendelések esetén Dormeo matracokra, a Dormeo Renew fedőmatracra, Kosmodisk Active, Classic és Prestige termékekre 30 napos kipróbálási lehetőséget biztosítunk, azaz a vásárló az e termékek átvételét követő 30 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.
Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 1158 Budapest, Késmárk u. 14. Ebből a célból felhasználhatja az itt található mellékelt elállási nyilatkozat-mintát is.
...Folyt. az oldalon
Utolsó:
Igen ezt én is olvastam,de ez az egyetlen hiba van benne: a vásárló AZ ÁRÚ ÁTVÉTELÉT KÖVETŐEN.Szóval az elállási joggal már csak,akkor élhetek,ha nálam van a termék.
-én a futárnak mondtam,hogy már nem aktuális,ezért nem veszem át ,
-ő azt mondta ,hogy akkor visszaviszi,
-és ennyi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!