Kai Greene visszavonult?
Figyelt kérdés
Újabban elég sok civil ruhás képet látok róla facebookon, és ugye idén lesz 40 éves, de még nem nyert Mr. Olympiát amin szerintem kérdés nélkül első helyet kellett volna adni neki. Remélem az idein még indul és végre első lesz.2014. nov. 16. 00:26
1/6 anonim válasza:
Idén már nem valószínű, hogy indul, de talán majd jövőre...:)
2/6 anonim válasza:
Már volt az idei Mr. Olympia. A profi versenyszezonnak vége van, már a tavaszira készülgetnek az emberek.
3/6 anonim válasza:
Kérdés nélkül? Max idén többi évben mindig sokkal jobb volt Phil.
4/6 anonim válasza:
Nem fog nyerni.A grapefruit kefélés bezárta előtte a kapukat.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is a legutóbbi Mr. Olympiára gondoltam. Miért, grapefruitokat kefélt vagy mi? Hallottam már hogy igen, nagy haja van meg mittudomén és ilyen ember nem lehet Mr. Olympia. Dehát pont ezt kéne benne értékelni hogy honnan jött és milyen körülmények közt érte el azt amit elért.
2014. nov. 16. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!