Van itt olyan, akinek az önbizalomhiányán, vagy a félénkségén az edzés segített?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy az edzés nem csak egészségesebbé, erősebbé tesz, de a teljes kisugárzást, énképet, önértékelést és így a jellemet is megváltoztatja.
Van itt olyan, aki ezt megtapasztalta? Ti hogy érzitek, mi volt a motivációtok? Miben változtatott meg az edzés? Mit adott hozzátok?
2021. jún. 30. 21:05
1/9 anonim válasza:
Nekem sokat segített.
Előtte egy gyáva, félénk fiú voltam. Csúnyának is láttam magam.
Szóval most sokkal elégedettebb vagyok a külsőmmel is...
2/9 anonim válasza:
Ja meg, sok csajnak bejövök/bejöttem, így az önbizalmamat is növelte :)
3/9 anonim válasza:
Kb 200 nőt dugtam meg, részben az izmos testnek köszönhetően. Lehet anélkül is lett volna ennyi de nem biztos
4/9 anonim válasza:
Ja, régen egy gyenge vékony szarnak éreztem magam.
Azóta izmosabb lettem, de összeszedtem egy jó testképzavart, úgyhogy most is annak érzem magam, de már nem érdekel.
5/9 anonim válasza:
Kekszi, de te most se vagy izmos😂
7/9 anonim válasza:
Megszánlak már egyszer valami koxxal, mert így nem lesz belőled ember😁
8/9 anonim válasza:
Majd ha felnövök, bekokszolok 🤷♀️😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!