Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek, ha kezdő lányként...

Mit tegyek, ha kezdő lányként félek a teremben? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem konditerembe járni, hogy magamra szedjek egy kis izmot. Viszont nem tudom hogyan kell használni a gépeket, félek, hogy helytelenül csinálom a gyakorlatot. Persze, tudom, hogy az elején mindenki így érez, de én valahogy nem tudok ezen túllépni. Kínomban a kardió részlegre menekülök, miközben pontosan tudom, hogy azért jöttem, hogy súlyokkal edzzek. Kinek hogyan sikerült túllendülnie a kezdeti bizonytalanságon? Teljesen el vagyok keseredve. Otthon teljesen biztos vagyok benne, hogy "na, ma odateszem magam, és nem érdekel más véleménye" de amint átlépem a küszöböt, olyan leszek, mint egy ijedt óvodás. :/

17/L

2017. júl. 28. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg szemelyi edzo, aki megmutatja helyes vegezni a gyakorlatokat? En bem tamogatom, de ilyen esetben egy ket honapig szerintem neked jo lenne. Magabiztosabb lennel.
2017. júl. 28. 22:58
 2/8 anonim válasza:

Nem egy olcsó megoldás, de személyi edzőt 2-3 alkalomra bérelhetnél, utána nyugodtan csinálhatod a gyakorlatokat. :)

Esetleg ha van valami tapasztalt barátod, akkor menj el vele, és kérdd meg, hogy segítsen a gépekkel

2017. júl. 28. 23:16
 3/8 Klanwarrior ***** válasza:
Youtube-on fenn van egy csomó videó edzéstechnikákról, nézegesd azokat, és olvass sokat a témában. Pár hét alatt elsajátíthatod az elméleti alapokat, a fizikait pedig az alapján, esetleg egy kis külsős segítséggel fogod tudni. Egyébként szerintem bármelyik srác örülne, ha odamenne hozzá egy csaj valami kérdéssel :D
2017. júl. 28. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérj meg valakit mutasson pár gyakorlatot. Tőlem is kérdezték már lányok és szívesen segítettem, legalább jó pasinak érezhettem magam :D
2017. júl. 28. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Body builderen vagy youtubeon nézd meg hogy kell elvégezni a gyakorlatokat, mindegyikről van fent videó. Esetleg személyi edző (bár rengeteg kókler van köztük) vagy kérj meg valakit ott a teremben, hogy segítsen. Plusz vedd rá valamelyik barátnődet/barátodat, hogy menjen el veled, akkor nem leszel ennyire bizonytalan.
2017. júl. 28. 23:46
 6/8 Cortez70 ***** válasza:
Keress edzőt szerintem is. Vagy kérj meg egy izmosabb embert, hogy segítsen. Ne félj senkitől, általában szívesen segítenek.
2017. júl. 29. 04:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :) Az edzőt nem igazán engedhetem meg magamnak, már a bérletet is összeszorított fogakkal veszem.

Elméleti síkon már mindennek utanána néztem, a shopbulidert is kívülről fújom. :D Azt hiszem az lesz a megoldás, hogy megszólítok valakit. A barátaim nem igazán tájékozottak ilyen téren, aki kondizik közülük, az is csak gyalogol a futópadon :D

2017. júl. 29. 09:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérdezz a teremben, én is szoktam és én is segítettem már másoknak. Jó esetben normális emberek járnak edzeni:) Az egyszerűbb gyakorlatokat meg ha tudod, hogy kell, csináld nyugodtan, nem fognak kinézni. Hajrá ^-^

18/L, 3 éve kondizok

2017. júl. 30. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!