Mit tegyek, ha kezdő lányként félek a teremben? Tapasztalatok?
Elkezdtem konditerembe járni, hogy magamra szedjek egy kis izmot. Viszont nem tudom hogyan kell használni a gépeket, félek, hogy helytelenül csinálom a gyakorlatot. Persze, tudom, hogy az elején mindenki így érez, de én valahogy nem tudok ezen túllépni. Kínomban a kardió részlegre menekülök, miközben pontosan tudom, hogy azért jöttem, hogy súlyokkal edzzek. Kinek hogyan sikerült túllendülnie a kezdeti bizonytalanságon? Teljesen el vagyok keseredve. Otthon teljesen biztos vagyok benne, hogy "na, ma odateszem magam, és nem érdekel más véleménye" de amint átlépem a küszöböt, olyan leszek, mint egy ijedt óvodás. :/
17/L
Nem egy olcsó megoldás, de személyi edzőt 2-3 alkalomra bérelhetnél, utána nyugodtan csinálhatod a gyakorlatokat. :)
Esetleg ha van valami tapasztalt barátod, akkor menj el vele, és kérdd meg, hogy segítsen a gépekkel
Köszönöm a válaszokat. :) Az edzőt nem igazán engedhetem meg magamnak, már a bérletet is összeszorított fogakkal veszem.
Elméleti síkon már mindennek utanána néztem, a shopbulidert is kívülről fújom. :D Azt hiszem az lesz a megoldás, hogy megszólítok valakit. A barátaim nem igazán tájékozottak ilyen téren, aki kondizik közülük, az is csak gyalogol a futópadon :D
Szerintem nyugodtan kérdezz a teremben, én is szoktam és én is segítettem már másoknak. Jó esetben normális emberek járnak edzeni:) Az egyszerűbb gyakorlatokat meg ha tudod, hogy kell, csináld nyugodtan, nem fognak kinézni. Hajrá ^-^
18/L, 3 éve kondizok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!