Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igy tudok gyorsan gyurni?

Igy tudok gyorsan gyurni?

Figyelt kérdés
Szoval 2 het mulva megyunk nyaralni ahol ott lesz a lany aki tetszik( anya baratnojenek a lanya) es szeretnek kicsit gyurni hogy jobban nezzek ki arra gondoltam hogy csinalok minden nap 200 fekvot 150 felulest es 50 guggolast igy szerintetek sikerul kigyurni magam kicsit persze melle asvanyvizes palackal eddzek bicepszre is 200 darabot ez igy jo vagy valtoztassak valamin? Ha ez nem jo mi a leggyorsab modja a kigyurasnak?

#gyorsan kigyurni magam #hogyan gyurjak gyorsan #izmos test ami tetszik lanyoknak
2021. jún. 29. 21:14
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy 20-ik valaszolo azert nem hiszem hogy a csajoknak vastagabb lenne a kezuk meg nekem emelle nagy is a bicepszem szoval nem kene beszologatni! Valaki segitene hogy akkor a kondiba mit csinaljak hogyan! Ma mar szeretnek elmenni de csak ketto gyakorlatot ismerek felules meg a bicepszre emeles persze tudok meg fekvozni is de azt itthon akarom!
2021. júl. 1. 13:44
 22/22 anonim válasza:

#8al egyet èrtek.

1 ève edzek heti 3 szor.

Semmi nem látszik. De az tény hogy, erősödtem

2021. júl. 3. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!