Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés és arányok?

Testépítés és arányok?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni edzeni, ezért dumálgattam a kondizó nagybátyámmal.

Azt kell tudni róla, hogy nem olyan nagyon nagydarab, de mégis rendkívül izmosnak néz ki. És levezette nekem, hogy az egész dolog a megfelelő arányok kialakításól szól. Miszerint-

1. Általános erőnlét kialakítása

2. Adonisz indexre való törekvés, vagyis hogy a váll kerület és a derék kerület között legalább 50 cm különbség meglegyen.

3. Optikai izmok-férfiasság izmok-előtérbe helyezése ami a nyak, a csuklya a vállak az alkar és a vádli.

Meg a szavaival élve egy ba szott széles hát és formás farizmok ha csajozni is akarok.

Aztán elővett egy füzetet amibe évek óta jegyzeteli a méreteit.

Magasság 183cm

Nyak 45 cm

Váll 132 cm

Mell-Hát 125cm

Derék 82 cm

Felkar 42cm

Comb 70cm

Vádli 39 cm, erre azt mondta, hogy ő mindent megtett de ez a max amit ki tudott hozni belőle.

Hallgassak rá szerintetek?

2021. jún. 27. 02:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
És hány db agytekervénye van ?
2021. jún. 27. 06:10
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
szerintem ne.
2021. jún. 27. 08:25
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Badarság az egész.
2021. jún. 27. 08:26
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
😂😂😂
2021. jún. 27. 08:31
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Na jó :DD Kajálj rendesen edzél keményen nem kell itt számolgatni meg méregetni, aztán majd elkezdesz izmosodni. Ilyet se láttam még :DDD
2021. jún. 27. 09:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Jól van akkor:D Nem csak nekem volt fura. Egyébként azt mondta, hogy azért fontos szabócentizni minden hónapban, mert az igazolja vissza az eredményt, végtagok esetén a szimmetriát. És ha nem megfelelő méretű a növekedés, vagy fordítva el kezd vastagodni a derék, akkor növelni kell a kalória bevitelt, utóbbi esetben pedig csökkenteni.
2021. jún. 27. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
nagybátyádnál valami meglazult a fejében.
2021. jún. 27. 11:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha csajozni akarsz a pénztárcád vastagodjon
2021. jún. 27. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:

én ismerek pár men fizikus amatőrben induló srácot.

kb ugyanilyen eszmerendszer szerint építik magukat mint a bratyód ami nem hülyeség, mert sokkal kisebb tömeg mellett az arányok miatt izmosabbnak fog kinézni mint amit a testsúlya indokolna.

annyi, hogy mivel ott koksz is megy, a vádlit is fel tudják építeni vékony csontúként, viszony a nyakuk nem olyan bitang mint a tesódnak.

2021. júl. 11. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Vádli neki is alulfejlett volt. Egyébként nagyjából helytállóak ezek a dolgok, csak naturba kb full felesleges ezekkel foglalkozni,(Adonisz index) mert úgyis az lesz amit a genetikai határaid engednek. Mint látod akkor ő sem hozott össze 40 cm feletti vádlit, pedig ugye a nyak, felkar, vádli egyforma méretű kéne legyen a tökéletes arányokhoz. :D
2021. szept. 19. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!