Testépítés és arányok?
El akarok kezdeni edzeni, ezért dumálgattam a kondizó nagybátyámmal.
Azt kell tudni róla, hogy nem olyan nagyon nagydarab, de mégis rendkívül izmosnak néz ki. És levezette nekem, hogy az egész dolog a megfelelő arányok kialakításól szól. Miszerint-
1. Általános erőnlét kialakítása
2. Adonisz indexre való törekvés, vagyis hogy a váll kerület és a derék kerület között legalább 50 cm különbség meglegyen.
3. Optikai izmok-férfiasság izmok-előtérbe helyezése ami a nyak, a csuklya a vállak az alkar és a vádli.
Meg a szavaival élve egy ba szott széles hát és formás farizmok ha csajozni is akarok.
Aztán elővett egy füzetet amibe évek óta jegyzeteli a méreteit.
Magasság 183cm
Nyak 45 cm
Váll 132 cm
Mell-Hát 125cm
Derék 82 cm
Felkar 42cm
Comb 70cm
Vádli 39 cm, erre azt mondta, hogy ő mindent megtett de ez a max amit ki tudott hozni belőle.
Hallgassak rá szerintetek?
én ismerek pár men fizikus amatőrben induló srácot.
kb ugyanilyen eszmerendszer szerint építik magukat mint a bratyód ami nem hülyeség, mert sokkal kisebb tömeg mellett az arányok miatt izmosabbnak fog kinézni mint amit a testsúlya indokolna.
annyi, hogy mivel ott koksz is megy, a vádlit is fel tudják építeni vékony csontúként, viszony a nyakuk nem olyan bitang mint a tesódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!