Szakértőktől kérdezem. Steve Reeves naturál volt vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ebben az időben tevékenykedett, de úgy hallottam, hogy már az ő idejében is léteztek ezek a szerek. Aki ért hozzá, az elmondhatná nekem a véleményét, hogy valóban el lehet-e érni naturálban ilyen eredményeket.
2021. jún. 21. 14:40
1/9 anonim válasza:
Aki Sandow után élt, mind gyanús. Azt kéne tudni, hogy a régi izomszobrok mennyiben idealizáltak? MB
2/9 anonim válasza:
Állítólag 1930-tól már voltak anabolikus szteroidok, aztán az ilyen hivatalos adatok, általában nem igazán valósak, és valamivel előbbre is mehetünk. Én nagyon valószínűnek tartom, hogy Nem volt naturál.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jún. 21. 18:37
4/9 anonim válasza:
Olvastam még régi steve reeves interjút.
Oral turinabolt szedett csak, de jóval kisebb dózisban mint Arnold.
6/9 anonim válasza:
A "hegyomlás" testépítők, mind cuccoznak:)
7/9 anonim válasza:
5: "A szakértelem (=szakértelemre való hamis hivatkozás) bolsevista trükk." Csurka István
8/9 anonim válasza:
ránézésre biztos, hogy szedett valamit
9/9 anonim válasza:
Cuccolt, ismerem, szomszédom volt🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!