Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjétől vagy kreatintól...

Fehérjétől vagy kreatintól orrvérzés?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdtem csak el életemben először porozni. Napi 5g biotech creatine monohydrate edzés előtt és 25-30g biotech 100% pure whey shake edzés után. Kedden már ahogy edzettem megdörzsöltem az orrom, és véres volt a kezem utána. Nem folyt konkrétan, olyan mintha száraz lett volna. Kedden már estefele kb 9kor elkezdett már rendesen vérezni az orrom hosszú perceken át, amíg végre el nem múlt. És most szerda hajnalban az éjszaka közepén 4kor is elkezdett vérezni rendesen. Amúgy is egy orrvérzős típus vagyok de kb 2-3 havonta egyszer. Most viszont 2-3szor történt kevesebb mint egy nap alatt. Mennyire lehet, hogy ez a fehérje vagy a kreatin portól van?

2021. jún. 16. 04:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a kreatintól van mivel az emeli a vérnyomásod. Mindenhol ki van hangsúlyozva hogy magas vérnyomásossal rendelkezők ne szedjék (és ezért nem tanácsos koffein fogyasztani ha szeded).
2021. jún. 16. 05:01
 2/3 anonim ***** válasza:
A fehérjétől biztos nem, mert az csak sima tápanyag, mint kb. ha tojásfehérjét ennél.
2021. jún. 16. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha túlrázod a shakert az öltözőben, akkor orrvérzést okozhat, annyira megturbózza a cuccot.

Viccen kívül, ahogy előttem írták. A fehérje nem egy csodaszer, hanem normális tápanyag

2021. jún. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!