Cre-ATP-től orrvérzés?
Figyelt kérdés
Nem szokott vérezni az orrom, max nagyon ritkán és akkor is minimális. 2 napja szedem a Brutal Cre-ATP-t és ma hirtelen a semmiből elkezdett folyni. Szabályosan folyt. Odaraktam az orromhoz az ujjam, először egy pötty, aztán már hirtelen a számba is belefolyt. Mondom, sosem szokott velem ilyen lenni. Semmi mást nem használok, se gyógyszer se semmi, ezért tudok csak erre gondolni. Szóval?2016. febr. 22. 19:56
1/6 Cortez70 válasza:
Mivel a kreatin emelheti a vérnyomást, így elpattanhatnak hajszálerek.
2/6 anonim válasza:
Mérd meg a vérnyomásod, kis esélyt látok rá, de ha hirtelen vizesedsz emelheti.
3/6 A kérdező kommentje:
Pulzus 61, Véroxigén 94%, ezt a kettőt tudtam lemérni telóval, mert más nincs itthon sajnos.
2016. febr. 22. 20:20
4/6 anonim válasza:
Alapból telo egyiket sem méri, véroxigén, áhh.
5/6 A kérdező kommentje:
Hogyne mérné már. S6 Edge+
2016. febr. 22. 20:25
6/6 anonim válasza:
Szerintem add el és telefonálj fülkéből. Vagy ott a nagyi féle nyomogatós Nokia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!