Vannak olyan porok BioTech Usa-tól vagy sctiec nutritiontól vagy ilyen boltokban ahol picit besegítenek az izom gyorsabb fejlődésében?
Figyelt kérdés
Nem koxra gondolok. 175/75 vagyok és olyan 95-100kg-ot szeretnék elérni nem tiszta izomból. Ezt leszállkásítanám majd olyan 90kg-ra úgyis. Nekem nem jön be a naturálok fizikuma, olyan aránytalanul állnak az izmok, nem szép. Szeretnék olyan port ami ezt is segítené, illetve picit gyorsabban fejlődök tőle. Pl: naturálnak 10kg 1 év alatt, nekem 10kg 10 hónap alatt lehessen meg. Tehát nem 5-6 hónap után.2021. jún. 8. 13:47
11/16 A kérdező kommentje:
De egyebként hiába jön fel a zsír is, ha izmosodok is, azaz látszani fog rajtam, hogy izmosodok?
2021. jún. 8. 18:45
12/16 anonim válasza:
tömegnövelés= a hízás férfias megnevezése.
igen izom is jön fel ha edzel hozzá eleget ha csak eszel az xart se ér.
13/16 A kérdező kommentje:
Értem. És mi a hízás nőies megnevezése?
2021. jún. 8. 19:12
14/16 anonim válasza:
Te tényleg idióta vagy és csak szórakozol unalomból
15/16 anonim válasza:
hízás mi más lenne?
egészen szórakoztattató vagy
16/16 anonim válasza:
Kreatin segíti a folyadék anyagcserejét azbizmoknak, ez által tónusosablesz, mert tele lessz vízzel? És az erőszinted is jobb lesz, mintha dehidratált lennél...
+ beta-alanine egy elég jó cucc még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!