Gaspari Halodrol vélemények?
Figyelt kérdés
Be volt tiltva eza prohormonkésztmény, de 2017ben visszajött, nem növénykivonat és elvileg egy kúra "természetesen rendes kaja edzés pihenls trió mellett) 4-6 kiló izmot hoz. Vagy brilliáns a Gaspari nutrition cég vagy átverés az egész. Szerintetek? Szedte mér valaki közületek? Működik vagy csak placebo? A válaszokat előre is köszönöm :D2017. márc. 7. 22:32
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mi ez,de ha prohormon készítmény akkor hagyjad,nincs értelme. Szúrjad ha kell valami ha meg nem akkor maradj natúr.
2/8 anonim válasza:
Prohormon készítményt használni a világon a legnagyobb gyökérség. A naturálságot elveszted, cserébe tized annyi hatása sincs mint egy laza tesztó kúrának. Namost akkor kérdem én ennek mi értelme?
3/8 A kérdező kommentje:
Annyi hatása sincs mint egy winstrol+primobolan kúrának?
2017. márc. 8. 11:05
5/8 A kérdező kommentje:
Nemnagyon értek hozzá molekuláris szinten, kérlek magyarázd el :D
2017. márc. 8. 13:44
6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt aki próbálta ezt a készítményt?
2017. márc. 8. 13:48
7/8 anonim válasza:
Az eredetit próbaltam, az nem volt rossz, de ez az új, ha jól tudom csak dhea meg némi egyéb vacak, de az biztos, hogy nem az eredeti halodrol.
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt írják róla. Neked mennyi növekedést hozott az eredeti?
A jelenlegi a harmadik generációs, aüi elvileg ugyanazt tudja mint az első
2017. márc. 8. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!