Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Endomorf testalkatú embernek...

Endomorf testalkatú embernek tömegnövelő?

Figyelt kérdés

Endomorf testalkatú ember vagyok, 16 éves, 178 cm és 82 kg. Nem fogyni szeretnék első sorban, hanem izmosabb, erősebb és "nagydarab" lenni. Hozzáteszem, nem vagyok egy hájgombóc, 4 éves koromtól kezdve mindig is sportoltam valamit. Most heti 2-szer küzdősportra és 3-szor konditerembe járok, emellett hétvégente futok és saját testsúlyos gyakorlatokat végzek. A kérdésem az lenne, hogy ha minden nap az edzések után innék tömegnövelőt, akkor az milyen hatással lenne rám?... Felszednék sok izmot, amitől jobban néznék ki és részben "elfedné" a rajtam lévő hájat, vagy még inkább jönne rám a felesleg?

Persze tömegnövelő és tömegnövelő között is van különbség. Az én kiszemelteim közé tartozik a Scitec Nutrition Jumbo széria Hardcore és Professional tagja, illetve a szinte minden edzőteremben és táplálékkiegészítő boltban kapható Volumass 35 Professional.

Ha úgy gondoljátok hogy a tömegnövelőtől még jobban elhíznék, akkor írjátok meg, és edzek anélkül, ha pedig más terméket ajánlanátok, akkor az is írjátok meg, és fejtsétek is ki hogy miért!:)

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. jan. 29. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A tömegnövelő marketingfogás, látványos eredménnyel nem jár.
2017. jan. 29. 02:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy káosz van a fejedben, kezdve onnan, hogy nem léteznek ilyen testalkatok, az anyagcsere sebessége tér el. Ahhogy látom, gőzöd sincs a kajáról, olvass utána normálisan.
2017. jan. 29. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!