Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért néznek sokan a teremben,...

Miért néznek sokan a teremben, mikor guggolok 220 kg-val?

Figyelt kérdés

Nem gondolnám olyan nagy súlynak, láttam már ettől többet is.

6-ot tudok vele csinálni.

mindig is erős voltam, alkatom nem az az húdebrutálszétcsapott, de olyan szolidan kivagyok én is pattintva.

Húzódzkodni tolódzkodni is szabályosan 15 tudok.

Sokan kérdezgetnek mit szedek, de mikor mondom hogy szigorú étrend van mögötte, nem akarják elhinni.

Miért ennyire irigyek az emberek, mikor ők maguk az időt is sajnálják erre, hogy reggel kaját kimérjék, előző este megfőzni, elkészíteni.

Ez a mentalitás miért elterjedt mostanában a konditermekben?

32F

2021. jún. 7. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Azért néznek mert egy géniusz vagy bástya, egy Mr Olimpia xdxd Azért remélem már nem a mamával laksz a te korodban, mert az égő lenne
2021. jún. 7. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a büdös életben nem méregettem a kaját, nem tartottam feszes diétát, de szerencsés a genetikám. Ki vagyok pattintva, bőven jobban mint az egy átlag nőnek már teszen. Viszont, aki 220 kilóval rendesen leguggol, ráadásul 6*... na azt én is mozizom. nem tudom miért, egyszerűen érdekel. Én soha nem fogok annyival guggolni, de még csak a max felhúzásom is kevesebb.. épp ezért érdekesnek találom a látványt. Az viszont rohadtul nem érdekel, hogy koxol-e vagy sem. Kinőttem én már ebből. Nyilván nem erőemelők között edzem, ezért is érdekel. Még a Meccában sem guggoltak ekkora súlyokkal. De még csak a 180 is ritka.
2021. jún. 7. 16:32
 13/17 A kérdező kommentje:

cutlerban voltam, nem nagy szám.

ha nekiálltam felhúzni, guggolni, jöttek lesekedni sokan.

Inkább kisebb termekbe mentem utána, most is ilyenbe járok, igaz ide elég sok kokszos jár, de fele még se közelít erőben.

2021. jún. 7. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Isten vagy
2021. jún. 7. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Miért baj ha néznek? Valszeg nem azért néznek mert valamit szarul csinalt
2021. jún. 7. 17:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak rogyasztotta a térdét, nálam a guggolás az amikor leülsz a sarkadig szinte
2021. jún. 7. 20:14
 17/17 MadSeal ***** válasza:
59%
Én megnézem még a 40 kgos guggolásokat is, mert kíváncsi vagyok, ki hogyan guggol, na meg tesztelem a látásom is ezáltal, mert a legtöbben olyan magasakat guggolnak, hogy a szomszédos galaxisból is jobban látni.
2021. jún. 8. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!