Van egy ismerősöm testépítő csak teremben edz,egy métert sem futott az életében sem padon sem a természetesen a szabadban, Jó az úgy,gondolim azér sokan futnak is az edzéshez,nem?
Nem szoktam futni inkább biciklizek. Egyébként miért az ismerősöd életével foglalkozol? Mármint ő dolga, hogy mit szeret csinálni, engem is és sokunkat jobban vonzanak a vasak mint a futás. A futás számomra monoton, unalmas.
Legalább sportol és attól hogy nem fut(egyébként biztos futott már életében legalább tesioran gimiben...)még nem kell lenézni, vagy nem is tudom miért írsz ki ilyen hangvételű kérdést róla. Mindenkinek meg kell találnia azt a mozgásformát amit örömmel csinal. Kiváncsi lennék kedves kérdező hogy te vajon mit és mennyit sportolsz?
Igen, én nem Sportolok annyira,annyira csak ,hogy a kondim meglegyen a Motorsporthoz.🤷♀️.
Az az ismerősöm aki nem fut,a szomszéd srác 10 éves a gyúrós ismerősöm 25 éves otthagyta a 10 éves kb 100 méteren mikor a kutyus elszökött mentek utánna futva ,hogy megfogják.Lihegett a gyúrós mint a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!