A csirkemellet ha rendszeresen fogyasztok segít a hízni? Rendszer sem edzek de nem találtam meg olyan ételt amitől hízni is tudnék. ektomorf testalkat vagyok 28 éves férfi
Ez nem az ételtől függ, hanem kalóriáktól. Ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elfogyasztassz, akkor hízni fogsz.
Természetesen érdemes figyelni a makrókra is. A csirkemell például kiváló fehérje forrá, de bevihetsz még fehérjét tojásból, tejből, halból, más húsokból, hüvelyesekből, vagy táplálékkiegészítővel. Az utóbbit a te esetedben nem ajánlanám, valószínűleg csak pénzkidobás lenne. Nálad az egészséges étkezésen legyen a hangsúly, sok kalóriával.
Zsírokat bevihetsz pl. olajos magvakból.
Ch-t (szénhidrátot) pedig teljes kiörlésű lisztből készített termékekből, gyümölcsökből, zöldségekből stb.
Szerintem te is tudod a megoldást. :D
Vigyél be több kalóriát. Sajnos nincs semmiféle csodaszer, vagy módszer, ami hatna. Egyél többet és hízni fogsz.
Az egészséges táplálkozás önmagában a hízáshoz nem lesz elég (csak azért írtam, mert jobb, ha így éred el a célod, mint gyorskajákkal), hanem kalóriatöbbletben is kell legyél.
pedig ez 1xű.
elkezdesz 1, 2000 kalóriás étrendet amit tartasz 1 hónapig.
a kövi hónapban 2500 és így tovább 4000ig.
fokozatosan emeled a kal bevitelt, hogy szokjad a zabálást.
ha pedig havi 1-2 kilónál több jön fel, akk visszaveszel, hogy tartsd a havi 1 kiló pluszt és ne lépd át.
de most gondolj abba bele, hogy az úszó phelps napi 12ezer kalóriát evett a versenyfelkészülésében.
egészség tudatos ember eleve nem fogyaszt tejszármazékokat 1000 és 1 ok miatt.
max sajtot időnként.
így nem értem miért lenne probléma a laktózérzékenység a magasabb kalóriabevitelben?
Milyen okok miatt?
Az egy dolog, hogy szerinted nem jó, de a legtöbb egészségtudatos ember étrendjében szerepelnek a tejtermékek 1000 és 1 ok miatt. Pl. jó tápanyag, ásványi anyag és vitamin források, a benne található fehérje miatt, a sokoldalú felhasználhatósága miatt és nem utolsó sorban azért, mert finom. :D
Laktózérzékenyként is fogyaszthatsz laktózmentes, vagy laktózcsökkentett termékeket, bár, ha jól tudom, akkor sajtban amúgy is elég kevés van, a készítési eljárásának köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!