10 km 34:58 alatt mennyire számít jónak? Rendszeresen nem nagyon futok.16 vagyok, fiú, és 54 kg szálkás testalkatú, és 174 cm.
Én futok rendszeresen, de örülök, ha 25 alatt 5 km-t lefutok. Igaz, én messze nem vagyok szálkás.
A 3,5 perces kilométeridő jobb, mint amit az emberek 99%-a tud, a maradék meg aktívan atletizál szerintem.
Nem tudom mennyit edzel, és ebből mennyi az őstehetség, de ez így nagyon jó idő. Érdemes lenne atlétizálnod. Egy jó edzővel simán lehet, hogy országos bajnok és vilagverseny résztvevő is lehet még belőled.
Én anno örültem 19 évesen a 40 körüli időmnek... Jó, mondjuk én nem is voltam olyan szálkás, mint te, most már vagyok, de azóta csak lassultam.
Ezzel az idővel már országos bajnokságon is megállnád a helyed élsportoló atléták között:
Ha ez csak úgy edzés nélkül megy neked, akkor mindenképp érdemes lenne atletizálnod, mert simán lehet belőle 30-31-es idő is, ami már tényleg az elit szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!