Edzőterem kinézete miért számít sok embernek?
Magamon is azt vettem észre hogy én is jobban érzem magam egy szépen, igényesen, designosan kialakított edzőteremben mint a régi klasszikus típusúban, ami olyan tornaterem szerű és abban is minden gyakorlat ugyanúgy elvégezhető.
Pedig az utóbbiba tudom hogy fele vagy harmad annyiba kerül a bérlet, ennek ellenére mégis megveszem a designosba ami akár 3x annyi.
Itt a városban ahol élek több kisebb "tornaterem" szerű edzőterem is bezárt pedig olcsók voltak és mindennel rendelkeztek.
Nem tudom mi az oka de a fizikai környezet minőségének is van bizonyos mértékig ráhatása a motivációra, közérzetre.
De sok itt a csóró, akik drágább helyre mennének át!
🤣🖕
Az ilyen szar csicsás termekben még egy erőkeretre se futja 😂
A sok puhány fitness arc edz ilyen helyen, az igazán kemény csávók oldschool termekben edzenek
Nálunk a városban 3 edzőterem van jelenleg. Kipróbáltam már mindet. Amelyik most nyílt 1 hónapja a legpuccosabb, árban kb mind3 egyforma, ahová most járok az nyílt a legrégebben. Engem nem igazán érdekel, hogy egyikben X márkájú gép van a másikban Y, ha eltudom végezni minden nap az edzésem velük, akkor lehet akár rozsdás is :D
(4 éve edzek, ha ez számít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!