Ha januárban kezdtem edzőterembe járni, és mostanra tudok 90 kg -ba 5-ször belehúzni,80 kg-ba guggolni 6-ot,60 kg-ba fekvenyomni 6-ot. Jónak számít?
Figyelt kérdés
januártól kb márciusig húztam fel, március elején hagytam abba, akkor volt 50 kg a max, 6-szor
guggolni januártól február végéig csináltam, 30 kg-al kezdtem, 45 -ig jutottam, azóta ilyenek az eredmények.
fekvenyomás nem érdekel annyira, alul erősebbnek érzem magam.
április elején kezdtem újra guggolni, felhúzni, 2 héttel ezeleőtt.
2019. jún. 2. 22:17
2/11 anonim válasza:
Ne a súly motiváljon. Hanem a tükör. Edzél úgy hogy jól nézzél ki. Hiábba húzol fel te 300kilót meg nyomsz fekve 200-at ha mellette meg túlsúlyos vagy. Amúgy akkor a jó ha felhúzod a saját súlyod 2x-esét. De ismétlem. Ne a súly motiváljon ha nem először erősítsd meg az izületeidet ahhoz hogy erőemeléseket csinálj. Nehogy sérülés legyen a vége.
3/11 anonim válasza:
"Hiábba húzol fel te 300kilót meg nyomsz fekve 200-at ha mellette meg túlsúlyos vagy."
Ez így nem teljesen igaz, nagyon sokaknak nem testépítés az elsődleges cél.
(Tudom hogy testépítés kategória, de mivel màs súlyos edzésre nincs külön, ide gyűlik minden)
4/11 anonim válasza:
Ha nem is erőemelés a cél, kiváló támpontok az egyismétléses maxok a motiváció fenntartásához és a fejlődés méréséhez. Nagyon jól teszi a kérdező hogy kezdőként a 3 főgyakorlatot is rendesen nyomatja.
5/11 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok, 69 kiló
2019. jún. 3. 17:05
6/11 A kérdező kommentje:
Fiu :D
2019. jún. 3. 17:05
7/11 anonim válasza:
Valoszinuleg rendkivul szabalytalanul csinalod.
8/11 anonim válasza:
16 évesen nem rossz eredmények ezek! És egy kicsivel talán erősebb voltam ilyen idősen, de én 14 évesen kezdtem edzeni. Most 200kg-ba húzok felhúzásba 10-et, guggolásban 200kg szériában 4-5 ismétlés. Fekvenyomás nekem se a kedvencem abban csak 130kg-val szériázok. Most 18 éves vagyok.
9/11 anonim válasza:
4 hónap alatt? Ha szabályosan akkor marha jó. Főleg ennyi idősen. Aki azt mondja hogy nem az valszeg csak irigykedik vagy már óvodában is bölényekkel bírkózott.
10/11 A kérdező kommentje:
Nos, nyilván nem minden tökéletes, nincs 10 éves edzésmúltam, ebből eredően vannak hibák. Viszont szabályosan csinálom, azt tudom, (nem görnyed a hát, guggolásnál teljesen lemegyek, a térdeim szabályos pozícióban vannak) szóval így külső szemmel nincs hiba rajta. Én is csiszolgatok, amikor megtudok egy új módszert, vagy valamit amire eddig nem figyeltem.
2019. jún. 4. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!