Újrakezdésnél, több hónapos kihagyás után tényleg lehetséges az, hogy egyszerre építsünk izmot és égessünk zsírt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 20:44
3/5 anonim válasza:
Lehet, még akkor is, ha már nem vagy kezdő. Nyilván, ezt nem arra értem, mikor naturálban edzel évek óta, és még kalóriatöbblettel is örülsz, ha felszedni évente 25 deka izmot,de nem hiszem, hogy ilyenből olyan sok lenne ezen az oldalon. Kicsi deficit kell, keményen edzeni, jól enni, eleget pihenni, és lehetséges. Sikerült nekem is,pedig kezdő már rég nem vagyok. Igaz, jóval kevesebb izom jön ilyenkor, de nem lehetetlen.
4/5 Vodaferi válasza:
Ketogén diétával sikerült nekem is. Keress rá a Youtube-on. most ez az egyik legnépszerűbb életmód váltás. Én letettem a vérnyomás csökkentőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!