Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy edzést ki lehet hagyni?

Egy edzést ki lehet hagyni?

Figyelt kérdés
Holnap felelni fogok 4 versből, meg lesz 2 tz-m, semmi időm nem lenne rá felkészülni.
2021. máj. 31. 18:04
 1/8 anonim válasza:
100%
Simán. Ha ennyi minden lesz neked akkor természetes hogy nem lesz rá időd
2021. máj. 31. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Nem, tilos! Minden nap minimum három órát kell edzeni, még hobbi szinten is. Ha egy napot kihagysz, akkor vége a világnak, összeesik a formád, dagadt leszel, meghalsz.

Ez a kérdés viccnek is rossz. Egy edzés kihagyása semmi. Ha alapvetően tartod az edzéstervedet, és figyelsz a táplálkozásra, akkor az égvilágon semmi nem fog történni egy edzés kihagyásától. Nyugodtan kihagyhatsz két napot is, vagy hármat is, nem fog megnyílni alattad a föld, esküszöm.

Az első mindig a kötelesség! Ha az edzés a kötelesség, akkor edzeni kell, ha a tanulás a kötelesség, akkor tanulni kell! Neked most a tanulás a kötelesség, akkor tessék azt csinálni! Holnap már lehet, hogy az edzés lesz. Akkor holnap tessék edzeni!

2021. máj. 31. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
persze, inkább tanulj szerintem is :)
2021. máj. 31. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Úristen 4 versből...😱 Kitartást

Semmi nem lesz ha kihagysz egy edzést. Még lehet, hogy jótékony hatással is lesz (regeneráció).

2021. máj. 31. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Én mondom neked hogy nyugodtan kihagyhatod
2021. máj. 31. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk én azt mondom, hogy edzeni több értelme van, mint verseket tanulgatni :D
2021. máj. 31. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, de ha holnapra nem tanulja meg azokat a verseket, akkor a tanára le fogja tojni, hogy tegnap inkább az edzést tartotta fontosabbnak. Úgy be fogja vágni a karót, mint az állat.
2021. máj. 31. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez így van, mondjuk én akkoriban a versekből dupla karót kértem, annyira nem tudott érdekelni 😂😂😂
2021. máj. 31. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!