Mi a véleményetek A testépítés nagy enciklopédiája Arnold Schwarzenegger könyvéről?
Sok helyen olvastam, hogy kötelező darab azoknak akik testedzéssel foglalkoznak. Másutt azt is pedzegették, hogy kissé idejét múlt.
Pontosan melyek azok a részek amik már oldschool-nak és kissé maradinak" számítanak?
Még nem lapoztam bele és csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Esetleg hasonló témában más kihagyhatatlan darabok?
Már régen olvastam, de nagyjából emlékszem rá, hogy mik vannak benne.
Tetszett benne, hogy az alapgyakorlatok helyes kivitelezését részletesen leírja (alapvetően én is emiatt használtam).
A testépítőversenyekre való felkészüléshez is ad tippeket (ez engem már annyira nem érdekelt, de biztosan sok embernek hasznos).
Amit hiányosságnak tartok, hogy emlékeim szerint nincsen benne sehol, hogy a céloktól függően az 1RM hány százalékával célszerű dolgozni. Ezért is volt régebben nehéz egyedül eldönteni (legalábbis nekem), hogy milyen súlyt válasszon az ember edzéshez, mert a neten se volt ennyi információ, és a könyvekben sem volt leírva, hogy mikor mekkora terhelést célszerű választani.
Azt gondolom, hogy nagyon jó ez a könyv, de azért nem árt kiegészíteni. Abból a szempontból elfogult vagyok, hogy kifejezetten szeretem az oldschool-könyveket, tehát lehet, hogy a fiatalabbaknak/nálam modernebb embereknek egyáltalán nem szimpatikus, ami a könyvben van.
Szétkoxolt állatok példáit mutataj, miközben ő is koxolt. Internet előtti időkben jó volt.
De hogy itt is mint mindenhol a szteroid ellen van, miközben 16 évesen kezdte a koxolást.
Bár igaz nem sokat mivel akkor mèg patika minőségi cucc volt , ezért ütöttek is a cuccok.
Egyébként napi 3 szem danabollal és heti 100 mg decával kezdte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!