Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó minőségű TRX szalagot ha...

Jó minőségű TRX szalagot ha veszek, és otthon rendszeresenés rendesen használom, az ér annyit mintha konditerembe járnék?

Figyelt kérdés

A 40. évemet elhagyva észrevettem, hogy a felsőtestem kezd leapadni, karjaim vékonyodni, vállam hátam beesett lenni ( lábammal nincs ilyen gond, a rengeteg bicajozás megtette a hatását! )

Ezzel párhuzamosan viszont a pocakom megereszkedett. Illetve a közerzetem mostanában olyan, hogy hamarabb fáradok, fizikai dolgokat nehezebben bírom. Fejem sokszor zsong, szinte szédülök olyan munkáktól (pl fahordás, favágás) amit régen nevetve megcsináltam.

Egy szó mint száz, izomtömeget szeretnék növelni, és erőnlétet fokozni.

Ha a konditerem és az otthoni TRX közt kell választani, vajon az utóbbi megfelelő erre?

2021. máj. 18. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A trx csak egy eszköz. Ha megfelelően tudod használni, akkor ugyazt éred el vele otthon, edzőteremben, pincében, erdőben, lakatlan szigeten, bárhol. Az edzőteremnek, vagy inkább az edzőnek olyan szerepe van, hogy jól használd az eszközt. Ha tudod használni, akkor mindegy hol használod.

Egyébként én is inkább súlyzós edzést ajánlok izomnövelésre.

2021. máj. 18. 22:48
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2021. máj. 19. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
nem jobb, kondiban többféle dolgot tudsz csinálni
2021. máj. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!