Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valami jó edzésterv?

Valami jó edzésterv?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szeretnék elkezdeni edzeni a teljes testemre, de nem tudom, mit, hogyan. Tudtok valami jó edzéstervet? Eszközöm az sajnos nincs hozzá.

Előre is köszi. :)

16/F

2021. máj. 10. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs eszköz otthon, és a konditerembe járás nem opció, akkor irány a street workout park.

Én anno az első egy évben csak húzódzkodtam, tolódzkodtam, fekvőtámaszoztam, felüléseztem, guggoltam, mellette eljártam futni, próbáltam fehérjedús ételeket fogyasztani, aztán úgy fejlődtem, mint az állat. Egy év után ez a fejlődés megállt, úgyhogy elkezdtem konditerembe járni, ahol rátértem az osztott edzéstervre és egy megtervezett tömegnövelő diétára.

Az első időben neked is ezt ajánlom: egy kis saját testsúlyos edzés, egy kis kardió, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás, alapos bemelegítés, alapos nyújtás, sok pihenés!

2021. máj. 10. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyik amit az első írt.

Egy kis calisthenics és majd később kondi.

Vagy

Lehet azt is mondani, hogy maradsz 1 év után is a calisthenicsnél (sajáttestsúlyos edzés) és ahol kell (pl ha egylábas guggolást elérted) max használsz plusz súlyt. De az is messze van még.

Ajánlom a Fegyencedzést (nem tökéletes, de az edzésterve jó, főleg kezdőknek).

Vagy ha tudsz angolul, akkor az Overcoming Gravity című könyvet.

Illetve ha otthon akarsz edzeni, egy húzódzkodó rúd minimum kell majd.

Vagy ahogy az első írta, kimész a street workout parkba, ahol elég sok minden van.

2021. máj. 15. 22:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szerencsére nem messze van egy street workout park.
2021. máj. 16. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!