Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik edzéstervtől, illetve...

Melyik edzéstervtől, illetve mitől fejlődtél eddig a legjobban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt konkrét edzéstervre, intezitásra, volumenre, ismétlésszámra, stb.. (a natural vonal érdekelne)
2021. ápr. 15. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én push-pull-leg alapján edzek (heti 6x), mivel ezt találtam a legjobbnak. Ismétlésszámból alapgyakorlatokban 8-12 között csinálok, néha pedig beteszek egy nagy súlyos-alacsony ismétlésszámos edzést is (8 alatti ismétlésszám). Izolálásban 12 fölötti ismétléseket csinálok, valamiből pedig akár 20 ismétlést is (utolsó szettben pedig ameddig megy), mert úgy vettem észre, hogy sokkal jobban fejlődik az adott izmom magas ismétlésszámmal.

Sorozatszám az 4 és 6 között van, ha csinálok drop szettet is, akkor plusz 2-3 sorozat kb (azt már nem számolom, úgy csinálom, ahogy érzem). Alapgyakorlatoknál utolsó szettben bukásig megyek, mert így sokkal jobban fejlődök, mintha hagynék 1-2 ismétlést a végén (plusz én úgy vagyok vele, hogy ha marad 1-2 ismétlés, akkor nem adtam bele mindent).

Nekem kb. ennyi. Ezt tapasztaltam ki, eddig jól működik.

2021. ápr. 15. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha étrend is játszik, akkor nekem a növényi étrend vált be nagyon.
2021. ápr. 15. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Dekaszuszitrenvinyó heti 6 edzés
2021. ápr. 16. 06:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a push pull leg, hasonlóan mint az elsőnek, csak én 2 napot hagyok ki mostanaban, mert ha csak egyet hagyok akkor lebetegednek, mivel allergia nemileg befigyel nálam, de most nincsenek tunetek, csak hamarabb lennék rosszul, ha túl hajtom magam
2021. ápr. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!