Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem értik meg még...

Miért nem értik meg még mindig sokan, hogy semmilyen táplálékkiegészítő termékre NINCS szüksége az embernek?

Figyelt kérdés
Le lett írva már ezerszer és még mindig nem értik... ☹️

2021. máj. 9. 15:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
17%

"Étellel megfelelő mennyiségű fehérjét bevinnem lehetetlen"

Tévedésben élsz. Zsírmentes tömeged szorzod kettővel, az már a felső határ, amit be is építesz,és nyugodtan számolhatsz a növényi fehérjékkel is. Ha neked van egy 80 kilós zsírmentes tömeged naturálban, már brutális vagy, és ehhez kemény 160 gramm fehérje bőven elegendő. :D

2021. máj. 9. 19:15
 12/36 anonim ***** válasza:

8-as, de egy vegánnak, vagy akárkinek, aki nem eszik sok húst jól jöhet a kreatin.

Azt pedig nem állítottam, hogy az L-Carnitine segít a fogyásban. A zsír eltüntetésében viszont segít, hisz segíti a zsírok mobilizálódását. Így, ha kalóriadeficitben vagy segít, hogy zsírból fogyj és ne izomból.

2021. máj. 9. 19:41
 13/36 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, lemaradt, hogy amúgy a 2-es vagyok. :D
2021. máj. 9. 19:42
 14/36 anonim ***** válasza:
78%
Igaz, alacsony vagyok, sovány alkattal, 56kg. A zsírmentes tömegem szűk 50kg lehet. 100g fehérjét nem tudok bevinni. Naponta 2x tudok enni, max 3x, de az az étkezés nem túl sok étel, és mivel nagycsaládban élek, azt kell ennem amit a többség akar. Ha egyedül élnék önállóan biztos könnyebb lenne, többször ehetnék fehérjedús ételt. Egyszerűen képtelen vagyok sokat enni, ráadásul azok a kaják nem is a legjobbak. Paradicsomlevessel, vagy pl a mai töltött paprikából sikerült kb 15g fehérjét megenni, 2x ettem belőle, az 30g fehérje. És egyáltalán nem vagyok éhes, de talán 2 tojást még fogok tudni vacsorázni, az 15g. Ez összesen 45g, talán a kenyérbe is van összesen 10-15g, ez mind max 60g. És ma még sokat is eszek. Az ilyen napokat Muszáj kipótolni porral.
2021. máj. 9. 19:42
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
Az ektomorf testalkat szívás, én napi 2x alig bírok enni, ennyi étkezésből (főleg paradicsomlevessel) macera a fehérje, ezt csak az tudja, aki ilyen cipőben jár. Sokan nem tudják elképzelni, hogy más emberek teste, máshogy működik. Igen, vannak akik nagyon könnyen híznak, állandóan éhesek, és vannak azok, akik NEM tudnak enni, evés nélkül pedig nem lehet megfelelő mennyiségű fehérjét enni. Annak idején én is így kezdtem, mert nem volt más választásom, lehetőségem, viszont amikor már magad ura vagy, sokkal egyszerűbb azt enni, arra az ételre költeni ami csak neked kell.
2021. máj. 9. 20:03
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a paradicsomleves tényleg nem fő proteinforrás xD
2021. máj. 9. 20:07
 17/36 anonim ***** válasza:
63%

Azokat a vitaminokat, amikre nagy mennyiségben van szüksége a szervezetednek (pl.: C-vitamin) nem fogod bevinni “rendes kajából”, hacsak nem eszel meg egy citromfát.

Az edzés utáni fehérjének is megvannak a maga előnyei az edzés utáni “rendes kajával” szemben. Kreatin az egyik leghatékonyabb kiegészítő, amit nem nagyon fogsz “rendes kajában” megtalálni. Nem mellesleg az emésztőrendszerednek is jobb érzés, ha nem tömöd tele magad hússal, hanem 30-60 gramm fehérjét kiegészítőből viszel be.

2021. máj. 9. 20:07
 18/36 A kérdező kommentje:

"edzés utáni fehérjének is megvannak a maga előnyei "

A legendás anabolikus ablak 😂😂🦦

2021. máj. 9. 20:10
 19/36 anonim ***** válasza:
43%
Aha, vagy csak nem ettél 3-4órája (2órás edzés, előtte se eszel egy ideig) és érdemes utána gyorsan felszívódó tápanyagot bevinni. Ha ennyire magabiztos vagy a találmányaidban, akkor olvass utána, és világosodj meg. Aranyosak az emojik, azt a tudományos állatot nem tudom hova tenni.
2021. máj. 9. 20:22
 20/36 A kérdező kommentje:
Te nagyon meg vagy vezetve haver 🤦
2021. máj. 9. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!