Mennyit költesz havonta tápkiegre? /összesen/
0 forintot
Csirkemell rizzsel aztán csá. Pumped Gabónak is elég, akkor nekem is elég.
3
De van értelme, mégpedig kényelmi szempontokból.
De nem állok le veled vitatkozni, ha nem értesz egyet légyszi csak simán használd a pontozást, köszi!
Tehát más véleményed van, de érvelni és kulturált körülmények között megvitatni a kérdést már nem megy? Oké, akkor marad a pontozás..
És olyankor mit eszel? Mert ha nem eszel, akkor semmit nem érsz a fehérjével. Ha meg eszel, akkor jó eséllyel vinni fogsz be elég fehérjét hús nélkül is. Ugyebár a növényekben is van. És de, azok is teljesértékűek.
Kb. havi 15-20 ezret, de nem havonta vásárlok, hanem amikor van nagyobb akció akkor rendelek nagyobb mennyiségben.
Vitamin (scitec multi pro vagy mega daily one) és fehérje folymatosan megy. Kajából is viszek be elég fehérjét, de inkább iszok fehérjét is, hogy biztos meglegyen a 2g/testsúlykg, és max többet viszek be, és drágábbat szarok, minthogy kevesebb fehérje legyen.
Edzés előttit is szoktam venni, és az olyan edzések előtt ahol kevesebbet aludtam, vagy fáradtabb vagyok, esetleg nincs kedvem edzeni, akkor jól tud jönni.
Kreatint, bcaa-glutamint illetve izületvédőt néha-náha szoktam csak venni, ha van rá plusz keret, vagy jó árban kapni. Tudom nincs sok értelme, és csak marketing fogás stb. de ha csak 1-2%-ot segít, nekem úgy is megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!