Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit költesz havonta...

Mennyit költesz havonta tápkiegre? /összesen/

Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 09:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
29%

0 forintot

Csirkemell rizzsel aztán csá. Pumped Gabónak is elég, akkor nekem is elég.

2021. máj. 9. 10:01
 2/31 anonim ***** válasza:
81%
15k körül. Fehérje, vitaminok, kreatin.
2021. máj. 9. 11:07
 3/31 anonim ***** válasza:
71%
Pár ezer forintot vitaminokra. Fehérje porra és tömegnövelőkre semmi szükség, csak jó nagy marketing gépezet van mögöttük. Aki belekötne a fehérje porba, számolja ki, hogy egy év alatt mennyi izmot tud felszedni és ahhoz mennyi többlet fehérje kell. :)
2021. máj. 9. 11:38
 4/31 anonim ***** válasza:
57%
Havonta nem vásárolok, 3-4 havonta 20 ezer környékén, de van amikor fél évig csak vitamint veszek, azt is minden második hónapban csak...ez kb 3-5 ezer ft attól függ mit-hol veszek és van e valami akció.
2021. máj. 9. 12:21
 5/31 anonim ***** válasza:
75%

3

De van értelme, mégpedig kényelmi szempontokból.

De nem állok le veled vitatkozni, ha nem értesz egyet légyszi csak simán használd a pontozást, köszi!

2021. máj. 9. 12:22
 6/31 anonim ***** válasza:
67%
Semennyit. Szeretek enni
2021. máj. 9. 12:43
 7/31 anonim ***** válasza:
54%

Tehát más véleményed van, de érvelni és kulturált körülmények között megvitatni a kérdést már nem megy? Oké, akkor marad a pontozás..

2021. máj. 9. 13:16
 8/31 anonim ***** válasza:
74%
Én használok fehérjét, mivel van olyan,hogy egyszerüen nincs kedvem, időm sütni húst, így gyors csak megíszom és ennyi
2021. máj. 9. 13:20
 9/31 anonim ***** válasza:
38%

És olyankor mit eszel? Mert ha nem eszel, akkor semmit nem érsz a fehérjével. Ha meg eszel, akkor jó eséllyel vinni fogsz be elég fehérjét hús nélkül is. Ugyebár a növényekben is van. És de, azok is teljesértékűek.

2021. máj. 9. 14:00
 10/31 anonim ***** válasza:
72%

Kb. havi 15-20 ezret, de nem havonta vásárlok, hanem amikor van nagyobb akció akkor rendelek nagyobb mennyiségben.

Vitamin (scitec multi pro vagy mega daily one) és fehérje folymatosan megy. Kajából is viszek be elég fehérjét, de inkább iszok fehérjét is, hogy biztos meglegyen a 2g/testsúlykg, és max többet viszek be, és drágábbat szarok, minthogy kevesebb fehérje legyen.

Edzés előttit is szoktam venni, és az olyan edzések előtt ahol kevesebbet aludtam, vagy fáradtabb vagyok, esetleg nincs kedvem edzeni, akkor jól tud jönni.

Kreatint, bcaa-glutamint illetve izületvédőt néha-náha szoktam csak venni, ha van rá plusz keret, vagy jó árban kapni. Tudom nincs sok értelme, és csak marketing fogás stb. de ha csak 1-2%-ot segít, nekem úgy is megéri.

2021. máj. 9. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!