Ti mennyit költötök tápkiegre, ez mennyire fér bele a jövedelmetekbe?
Személyesen nem kérdeznék ilyesmit, de itt névtelenül szerintem belefér feltenni a kérdést, hogy ti milyen jövedelem mellett, mennyit költötök tápkiegre?
Én nem rég kezdtem el dolgozni, első komolyabb munkahely, és edzeni is most kezdek el komolyabban (eddig csak olyan edzegetek ha van időm dolog volt).
És mivel ideje beszereznem ezt azt meg feltölteni a készleteimet, eléggé észreveszem, hogy nagyon zsebbe nyúlós a dolog. Viszont mivel még nincs pl családom és egyelőre szülőkkel lakok, alacsonyabb fizu mellett is megengedhetem magamnak, mert komolyabb kiadásaim, mint albérlet, törlesztés, stb nincsenek.
Viszont ha majd lesz, nem tudom mire mennyire fog telni :D
Szóval tényleg csak így random felvetődött bennem, hogy ki milyen jövedelem mellett mennyit költ tápkiegre.
Tápkiegre nem költök, multivitamin viszont kellene, de megpróbálok annyival több zöldséget és gyümölcsöt enni.
Szóval így jön ki havi 40 körül+bérlet. Ha veszek multivitamint, akkor 45.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!