Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek a futás jó ha...

Szerintetek a futás jó ha karcsú lábakat akar az ember?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 13:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bár 160 centivel a 45 kiló szerintem nem éppen egy zsíros súly, szóval nem tudom hova akarsz karcsúsodni, de biztos...
2021. ápr. 29. 13:37
 12/15 A kérdező kommentje:
amúgy nem az volt a kérdés hogy milyen diétát ajánlotok hanem hogy a futással lehet e karcsusodni, de tök jó hogy hülyére vesztek, egyenlőre nem fogok diétázni meg kaját mérlegetni mert tinédzser vagyok és fejlődő szervezet, csak érdekelt hogy a futas hasznos e, nem érdekel a kaloriadeficit...
2021. ápr. 29. 13:43
 13/15 anonim ***** válasza:
57%

Nem hiszem, hogy hülyére venne bárki is, bár szerintem ennek az ellenkezőjéről sem sikerült meggyőznöd senkit😂

Nyomjad, igazad van, fejlődő szervezet vagy, nem számít se a kalória, se a makrotápanyag, zabálj mindent, ami jön, csokit dobos tortával, dobos tortát hamburgerrel, hadd szóljon. A karcsúsodás már nem tudom mit jelent a te szótáradban, de ne számíts rá, bármi is az. A futás meg jó, mert legalább az állóképességedet fejleszti. Legalábbis akkor, ha rendesen, normál tempóban, megfelelő távolsággal végzed, bemelegítéssel, nyújtás, optimális talajon és minőségi futócipőben, különben kontraproduktív lesz.

2021. ápr. 29. 13:55
 14/15 anonim válasza:
Ne bántsátok már. Én az ilyen emberek miatt lettem anorexiás. Egyél nyugodtan így is nagyon kevés amit eszel a futás az meg tökéletes ha karcsúsodni szeretnél bár szerintem most is elég vékony lehetsz mert hát a 45kg 160cm-hez elég kevés.
2021. ápr. 29. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
De csak akkor tudsz karcsusodni ha tudod h mennyi kcalt eszel, h allnak ossze a makrok, es mennyit egetsz egy nap. Ha tul keveset eszel lapos leszel nem formas.
2021. ápr. 30. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!