Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zac Efron is csatlakozott a...

Zac Efron is csatlakozott a sztárok növekedési hormon használatához?

Figyelt kérdés

Rengeteg sztár nyomja amerikában, elég az expendables rzészeit megnézni.

Amit ott pl stalonne mutat testalkatban 60 évesen, nagyon durva.

De itt a fejszerkezetre szeretnék kitérni, ami sokszor előjön, növizés után.

Szögletes, kockás fej lesz, állkapocsnál a legszembetűnőbb.

Zac Efron eddig is nagyon szálkás, izmos volt, de most nála is megjelent ez a fejforma, ráadásul elég száraz izmos testtel.

Ő is használhatja ezt?

[link]

2021. ápr. 25. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Stallone valszeg nyomja a novit vmi gyorst testoval, propi, wini, clen valszeg. De Zac... nemhiszem vagy akk vmi szarul csinal.. nem olyan komoly forma. Ehhez eleg egy kis testo is
2021. ápr. 25. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
A pasi nyilatkozta hogy leáll ezzel az életmóddal, mert nem tartható csak lemondásokkal és nem akar már továbbra is ilyen kigyúrt lenni
2021. ápr. 25. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Valszeg nyomott egy kurat most meg h nincs testo mar picsog h nehez 😹
2021. ápr. 25. 13:07
 14/19 A kérdező kommentje:

13as erre gondoltam én is.

Mikor nincs cucc, akkor megy a nyafogás.

De mindegy, most biztos valamit tol, olyan álla van, mint egy betontégla,ez nem szokott csak úgy magától odanőni.

Meg a keze is eres, szálkás.

2021. ápr. 25. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
64%
Hat a fizikuma nem kiemelkedo, a szalkas eres kez nem utal koxra az tzs meg edzettseg fuggo. Az alla viszont gyanus.. nem kovetem nem tudom mennyi ido alatt valtozott de azert novivel is ido az ilyesmi es nem keveset kell tolni.. de az meg mar nagyobbat dobna a fizikuman is. Persze emberenkent mashogy hat.. de am meg nyomjon amit akar 🤷‍♂️ nekem 8. Ha tele lennek lehet enis elnoviznek havonta 1 albi arat.. mert kb a legolcsobb is annyi 1 honapra
2021. ápr. 25. 13:16
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Már a baywatch előtt koxolt. Az állával meg nem tudom mi van
2021. ápr. 25. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
amugy miert lett lepontozva mindenki? faj az igazsag?
2021. ápr. 25. 22:06
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem mindenki.. de sok hulye valasz volt. Pl Stalone sose volt testepito.. adtol meg h edzett. Plusz egyertelmu h oreg korara bekoxolt meg novit is hasznalt + plasztika, botox. Azthittem mindenki tudja.. ha az xmenbe a farkas pl bevalottan koxal keszult akkor egy jobb format h erne mar el 60 evesen naturalba? 😹 nezz meg egy natural testepito versenyt. Ezekhez a formakhoz kepest 0
2021. ápr. 26. 00:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Franco Columbu volt Stalone edzöje. Azt mondta egy interjú során ,amikor a húzódzkodás volt a téma,hogy Stalione 1 db teljes ismétlést se volt képes megcsinálni.

Ezek színészek nem sportolók!

Már maga az életvitelük is kizárja hogy natúr így nézzenek ki.

Jó nyilván Stalone hetven felett már nem dorbézolt annyit,de fiatalabb korában azért adott az élvezeteknek!!

Ha azok a Beverly hilsi villák tudnának mesélni..hajaj!

A többség teli van, mint a délibusz ,nyugodt lehetsz!

2021. ápr. 26. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!