Ez elég a fejlődéshez ?
Figyelt kérdés
Kajám: Próbálok rendesen enni, hogy meglegyen a kalória és a tápanyagok mint a fehérje, szénhidrát és zsír, sajnos a cukor is befigyel de próbálok üdítők helyett vizet inni és minnél tisztábbra faragni a táplálkozásom. A szénhidrát megvan, kalória is, a fehérjét pedig porral egészítem ki így az is megvan kb 1,25-1,5 gramm/kg egy nap. Figyelek a vitaminokra, D, Kálcium, K, C, Magnézium és Cink alap. Szóval kaja, fehérje és vitamin amit beviszek mint élelem, tervezem majd a glutamin vagy hmb, bcaa kipróbálását de előtte az előbbieken akarok még javítani (főleg kaja). Edzeni pedig két kézisúlyzóval és saját testsúllyal szoktam, illetve boksz és állóképességi edzés is megy néha (sprint, futás, ugrálókötél).2021. ápr. 17. 21:57
1/7 anonim válasza:
Igen, egy ideig jónlesz így. Bár ha tömegelni akarsz és vékony vagy a kardiot nem ajánlom. Kezdőként ezek amiket felsoroltál glutamin, bcaa, hmb meg istentudja mik naturálba tök fölöslegesek csak placebo
2/7 A kérdező kommentje:
Hát csak kell az állóképesség is, katonának készülök.
2021. ápr. 17. 22:18
3/7 anonim válasza:
Ez esetben akkor annyival több kaloriat egyel amit csinalsz
4/7 anonim válasza:
Egy szintig el fogsz tudni vele jutni.
5/7 A kérdező kommentje:
Mert utána mi kell még hogy ne álljak meg ?
2021. ápr. 18. 11:29
7/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem a két kézisúlyzó a kevés :D Hát amúgy max 2x20 kg-ra tudom őket bővíteni.
2021. ápr. 18. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!