Szerintetek nincs kicsit túldramatizálva a kox veszélye?
Valjuk be, lehet ezt ésszel, de ezt valahogy nem akarják tudatosítani magukban az emberek.
Tegyük fel, emberünknek van egy egész jó alapja naturálban, de már belassult nagyon a fejlődése, és úgy dönt, évente csinál 2 kura teszto ena kúrát heti max 500 mg dózisban. Elvetemult szteroidhasználók erre azt mondanák semmi, de egy natural emberen ez is sokat dob, és annyira nem is nehéz enantatbol eredetit találni.
Ezzel szemben ott vannak a mindennapi használatban lévő gyógyszerek, pl, fájdalomcsillapítók, azokkal szembem, valamiért nem lépnek fel ilyen indulattal az emberek, pedig sokkal több embert daralnak be ezek, mint a szteroidok. Ugye könnyebb hozzajutnk, tobben használják, és van, amelyik károsabb is, mint egy sima tesztó kura.
Persze, károsak aaz anabolikus szteroidok, de miert nem a helyén kezelik őket, és miért kell túldramatizálni a veszélyét?
Jaja, a 21-es egy tipikus Facebook kommentelő, aki el se olvassa az adott posztot és a többi hozzászólást, vagy ha igen, akkor értelmezni már nem tudja, és habzó szájjal kezd el nyugger módjára kárálni. Tényleg senki nem állított olyat, amit szerinte állítunk, úgyhogy nem kell úgy ugatni, mint egy veszett kutya. Nem is értem.
A koxot a társadalom nem tolerálja, és egy lapon kezeli a fűvel, a kokainnal, vagy a heroinnal. A cigi és az alhokol viszont mehet nyugodtan, boltban vásárolva, teljesen legálisan, minden további nélkül. A cigizésnek valóban nem lesznek rövidtávon következményei, hanem majd 50 fölött fog visszaütni a fiatal korban elkezdett dohányzás, legalábbis a legtöbbször így van. Viszont mi van az alkohollal? Az alkoholnak már rövditávon is nagyon súlyos, nagyon komoly következményei és mellékhatásai vannak. Ha valaki nem képes felelőtlenül fogyasztani, és minden tömény kakit megiszik, ráadásul teszi ezt rendszeresen és nagy mennyiségben, akkor pár év alatt teljesen ki lehet nyírni a májat, az érrendszert, az idegrendszert és gyakorlatilag az egész szervezetet. Nézzük meg azokat a 30 éveseket, akik már 16-20 évesen elkezdtek masszívan piálni. Úgy néznek ki, mint egy kétszeres kemoterápiát túlélt 70 éves, de komolyan. Ugyanilyen rövidtávon okozhat kockázatot a szteroid is, ami illegális, az alkohol mégsem az. Hát akkor hogy van ez?
Tényleg csak magamat tudom ismételni: mindennek ellenére nem bánom, hogy a kox illegális, de bánom, hogy az alkohol és a cigaretta legális.
24#
Te mondod a mertéket.
Inni is lehet mértékkel.
De nekem nem kell mertékkel sem.
A kox se kell mertékkel.
A fü se.
Mert az emberek többségére a merték nem létezik.
Mikor pl iszik.1 pohárral csak.
Aztán mi bajom lehet,ha kettöt iszok?
Utánna:Kettöt megittam,mostmár a 3 ik ugy se árt meg.
No iszok még egyet,holnap csak kettöt fogok.
Ìgy jutottunk a 0 ról az 1 poháron át a nap 3 ig.
-Csak ha 1 et szìvok
-Ah most lazìtok,elszivok 1 et
-Ja, de most meg itt vannak a haverok,elpöffentünk 1 et.
-No most olcsóbb volt ,belefér a héten a 3 is..
Próbáltam én is, kis mennyiségben heti 300 mg propioanátot, igaz pattanást hozott, mivel hajlamos is vagyok rá, de ezen kívül semmi extra, és valljuk be, legtöbb esetben nem is lesz bajod ekkora mennyiségtől, feltéve, hogy normális cuccot használsz. Persze ezt olvasva most ne kapjon kedvet senki hozzá, mert ki tudja, lehet pont te fogod megjárni ne adj isten, és nem szeretném, ha pont én adnám meg neked hozzá a kedvet ezzel a kommenttel,főleg úgy, hogy semmi alapod nincs naturálban, így aztán végképp felejtsd el, mert abszolút semmi értelme.
Szóval itt van egy a kis mennyiségű propi kúra, amit emberek nem tudnak bedolgozni, ezzel szemben pedig legyenek pl az orrba-szajba használt antidepresszánsok, sok esetben indokolatlanul, és arra valamiért nem húzzuk a szánkat. Pedig próbáltam, én batran merem állítani, hogy úgy oda tudnak vágni ezek a gyógyszerek, hogy a legdurvabb kox kúrák se közelítik meg,én konkrétan egy zombi voltam tőle, és felszedtem 22 kilót rövid idő alatt,a libidom pedig a nullan volt tinédzserként tőle. Persze az orvos úgy írta fel, mintha valami cukorka lenne.
26#
Hát értelek én. És igazad is lehet. Csak attol hogy vannak a extraszuperxar dolgok, a szuperxart még nem muszáj ezzel az elvvel szedned! Nemigaz?
27#
Ugy,baszod,hogy nem kell kipróbálnom, ahhoz hogy lássam mi van körülöttem. Ismerek jopár embert, aki elkezdi. Érdekes módon mindenki módjával...
Mér,te nem?
Attól még, mert nem próbáltam és nem is fogom a szteroidot, vagy a füvet, attól még mondhatok róla véleményt. Mondhatok véleményt a tojásról, attól még mert nem vagyok tyúk és nem tudok tojást tojni.
De teljesen megértem a szteroidhasználókat. Ki ne akarna extrém gyorsan, intenzív mértékben fejlődni? Ki ne akarná az irtózatos tömeget és erőt? Ki ne akarna a lecsökkent regenerációs időt? Ki ne akarná egy-két év alatt elérni azt, amit naturálban lehetetlen akár egy élet alatt? Ezt teljesen megértem.
Más kérdés, hogy túl sok a "HA" és az "ÁLTALÁBAN" szó egy anyaghasználó szótárában. Nekem ez túl kockázatos, és a barátaimnak is az. Valakinek nem az, és hajlandó belevágni egy kúrába, vagy többe. Eddig még csak versenyzők között láttam olyat, aki felelőségteljesen, tudatosan, orvosi felügyelet mellett, ellenőrzött forrásból származó szteroidot használt. A legtöbben csak simán megvesznek minden fikát a helyi "Mr. Olympiától", aztán egy év múlva egy nagyon pocsék formát látok, nagyon rossz vérképpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!