Kockahasam van, de van uszógumi, normális?
Figyelt kérdés
Nem rég szálkásítottam le annyira, hogy kockás a hasam, látszanak a vérerek a karomon meg felsőtesten, de az alhasam még picit zsíros, tehát becsülve 12% testzsírom van. De uszógumim még ott van, egy kézzel megtudom markolni teljesen, és mikor oldalra dőlök, akkor domborodik. Miért van ez, vagy ilyen a genetikám?2021. ápr. 11. 23:43
1/9 anonim válasza:
Igen, hasra hizos tipusu vagy, es onnan megy le utoljára
2/9 anonim válasza:
Olyan vagy mint az emberek 90%a hasra hízol
3/9 anonim válasza:
Ti mivel méritek a testzsírt? Láttam hogy vannak ilyen alkalmazások, de szerintem azok nem hitelesek. Meg egyszer álltam olyan mérkegen ami elvileg testzsírt is mér de az 7%ot mutatott ami szerintem nagyon kevés, mert azért van rajtam par fölös kiló
4/9 anonim válasza:
3: felejtsd el az összes ilyen mérőt, 7% esélytelen. A komoly gépek is össze vissza mérik, pontosan sose fogod tudni megállapítani.
Nézel sok sok képet, hogy kb hogy néz ki az adott testzsír százalékú ember és ahhoz viszonyítva tükörből kb megmondod. Olyanokkal értelmetlen foglalkozni, hogy most ilyen zsigeri zsír mennyi meg ilyesmi. Ránézel magadra, kb 15% aztán kész.
5/9 anonim válasza:
Magánban van ilyen, ott nem csak zsírt számolja ki, hanem izmot is
6/9 anonim válasza:
5: ami ugyanúgy pontatlan, de legalább fizetsz érte egy csomót. Bár nem tudom most pontosan mire gondolsz, de az egyik gépről láttam egy videót ahol testépítők eredményeit hasonlították össze és egyértelműen látható, hogy az egyiknek olyan alacsony a testzsírja, hogy el se tudnál képzelni kevesebbet, de kb 4%-kal többnek mutatta a gép, mint egy olyanét aki elég szálkás volt, de abszolút nem brutál szálkás.
7/9 anonim válasza:
Imádom ezeket a tzs % saccolgatasokat :D
8/9 anonim válasza:
Ha zsiros a hasad akkor az nem 12 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!