Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi okozhatja ezt?

Mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem hasizom edzéseket csinálni (napi kb 25-20 percet) és elkezdtek ilyen pirosas foltok megjelenni a hasamon. Ez elég hülye kérdés lehet, valószínűleg túlaggódom, de előtte nem volt ilyen. Eszek rendesen, és próbálok eleget inni. Illetve többször leesik mostanában a vérnyomásom, ha hirtelen felkelek stb, de ez eddig is előfordult. Valamilyen tápanyag hiánya lehet esetleg vagy amúgy ez egy tényleg felesleges kérdés? (Ha ez bármit számít, nagyjából 3-4 nap múlva kell megjönnie.)

2021. márc. 31. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
10%

Szia!

Nekem is hasonló volt eleinte, ez annak a folyamata, hogy elkezd kialakulni a hasizom. Később ezek a piros foltok egyre nagyobbak lesznek, majd elkezdenek kiemelkedni és "kockákká" válni, attól függően hogy hány kockát sikerül kifejleszteni kitartó edzéssel. Én most 6 kockánál tartok, hajrá neked is!

2021. márc. 31. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap alatt nem áll neki még nőni az izom. Kifejleszteni nem kell, mivel adott a hasizmod, maximum nem látszik, mert fedett. Erősíteni lehet, és az edzés és jó étkezés hatására lehet tömeget növelni hasisomra is. A kockák száma is "gyárilag" adott, annyival születtél, amennyivel. Van akinek 4 van, van akinek 8 is. Testzsír függő, hogy kinek mennyire látszik a hasizma. Minden nap nem kell rá edzeni, hagyni kell regenerálódni is. Heti 2-3 hasazás elég. A piros foltok nem tudom mitől vannak.
2021. márc. 31. 13:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Pirosas foltok? A bőrödön?

Az lehet attól is, hogy a rajtad lévő felső hasazás, vagy bármelyik más gyakorlat közben dörzsöli a bőröd. Nekem rendszeresen van ilyen, ha nem jó anyagú pólóban edzek.

A hirtelen felállások, felkelések pedig szerintem mindenkinek hirtelen, pár másodpercig tartó vérnyomás csökkenést okoznak, ennek fizikai okai vannak. Akkor kezdj el aggódni, ha az ilyenkor kialakuló szédülés percekig, vagy órákig tart. Akkor ott valami gáz van.

2021. ápr. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!