Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi okozhatja a hasmenést?

Mi okozhatja a hasmenést?

Figyelt kérdés
Kb masfel honapja kezdtem el szedni glutamint, karnitint, valamint BCAA-t. Azota napi akar 3-4 alkalommal is ellatogatok a WCre. Elotte csak a kreatin + feherjepor volt. Valamelyiket a 3 közül (glutamin/karnitin/BCAA) ugylatszik nem nagyon csípi a gyomrom. A BCAA nemhiszem hogy tudna ilyet okozni. Kreatinrol hallottam mar hasonló panaszokat, de mikor csak azt szedtem nem volt gond. Ha valaki rendelkezik hasonlo tapasztalatokkal kérlek jelezze, valamint hogy hogyan orvosolta. Okozhat-e hosszútávon egészségügyi problémákat vagy csak kellemetlen? Vagy csak mas gyártótól kene beszerezni?
2018. ápr. 8. 12:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Nezd meg hogy elhagyod ezeket a kiegeket es mi lesz ha normalizalodik a hasad akkor valoszinu valamire kicsit erzekenyebb vagy
2018. ápr. 8. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Annyiban rossz ez,hogy felszívódás,vagyis hasznosulás nélkül távozik a pénzed.A legvalószínűbb hogy a tejsavóprotkó okozza.Azt lenne érdemes lecserélni tojásproteinre,vagy laktóz mentes tejsavóra.
2018. ápr. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!