Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja a hasmenést?

Mi okozhatja a hasmenést?

Figyelt kérdés
4. napja van hasmenésem, ebből első nap 2x jött vízszerű széklet, 2. nap először normális széklet jött, aztán este lazább szerkezetű de nem híg. 3. nap megint vízszerű, híg széklet egyszer, majd ma egyszer volt megint lazább szerkezetű széklet, de ez sem volt híg. Nem vagyok legyengülve sem, étvágyam is van, igaz, normális főtt kaját nem túlzottan ettem ezekben a napokban. A hasam egy kicsit fáj. Okozhatja fertőzés?
2015. aug. 31. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Okozhatja akár bakteriális, akár vírusfertőzés is.
2015. aug. 31. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Hőemelkedésem sem volt, a legmagasabb hő, amit mértem az 36.9 volt ezekben a napokban, de az is kicsit több mozgás után, rádobhatott az is, illetve azon gondolkodtam, hogy hasmenés esetén egy nap többször is mosdóba kellene mennem, de ma, és tegnap is csak egyszer-egyszer voltam.
2015. aug. 31. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Tavaly nyár végén én is kikaptam egy vírust, négy napig ha csak egy pohár vizet ittam, már szaladnom kellett a mosdóba, és nekem sem volt hőemelkedésem. Szerintem amúgy neked nincsenek már vészes tüneteid, ne izgulj miatta, egyél pár napig könnyen emészthető ételeket és szedj egy kis C-vitamint, és túlleszel rajta.
2015. szept. 1. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig tart, most már egy hete, és ugyanúgy maradt a napi egy, lazább székletürítés. 1 éve dettó ugyanez volt, azt hiszem másfél hétig tartott, de nem az a hasmenés volt az sem, amikor naponta többször rohantam WC-re, most is eszek, igaz, nem túl tápláló kajákat, és csak egyszer megyek mosdóba. Holnap megyek orvoshoz, eddig nem láttam értelmét, mivel legyengülni ennyitől nem tudtam, viszont hallottam, hogy hányás-hasmenés járvány tombol most a városban.
2015. szept. 3. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!