Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyek erősebb?

Hogyan legyek erősebb?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék fizikailag erősebb lenni, és nem tudom, hogy mit mozogjak hozzá, milyen gyakorlatokat csináljak, és mennyit. Amit otthon lehet csinálni, és nem kell hozzá felszerelés.

2021. márc. 27. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Fektőtámasz, súlyemelés (mivel írtad hogy ne kelljen hozzá felszerelés, én úgy szoktam hogy 2db másfél literes üveget tele töltök vízzel és azt emelgetem, és azzal csinálok erősítő gyakorlatokat😁)
2021. márc. 27. 21:58
 2/2 anonim válasza:

Fekvőtámasznak van egy csomó változata nézz utána.

Tolodzkodast is csinálhatsz ket pad között(ágy, szék is lehet) vagy egyik kezeddel a széknek támaszkodhatsz a lábaid meg a földön.

Súlyzó helyett pakolj meg egy táskát akármivel(pl. könyv), vagy ahogy az előttem lévő írta a palackokat.(így már csinálhatsz súlyzós gyakorlatokat)

Csinálhatsz felülest hasra, hátra.

De youtuben találsz sok ilyen videót ha beírod hogy otthoni edzés kellékek nélkül.

2021. márc. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!