Fix súllyal érdemes végezni a sorozatokat?
Figyelt kérdés
Vagy mehet mondjuk 2 sorozat közepes, és 2 sorozat nagy súllyal? (Egy gyakorlaton belül)2021. márc. 27. 15:18
1/4 anonim válasza:
Egy edzésen belül ugyanazzal a súllyal.
2/4 anonim válasza:
Hat, én régebben úgy csináltam hogy fix súly volt mondjuk vállból nyomásnál, aztan azt vettem észre hogy nem fejldődök, aztán minden sorozatban mikor elértem azt a pontot hogy az adott súllyal már egyátalán nem tudok többet nyomni, lentebb vettem, majd innen nyomtam megint, és ezt majdnem minden gyakorlatnál és sorozatnál alkalmaztam. Nekem ez bevált, de szerintem ehhez már valamennyi edzésmúlt, mert egy kezdőnek szerintem elég megterhelő lenne.
3/4 anonim válasza:
En varialom a sulyt. Amugyis piramisba megyek fel, tartom a nagy sulyt 3-4 sorozatig es a vegen vetkozok.
4/4 anonim válasza:
Én legtöbbnél úgy szoktam hogy nagyobb súlyból csinálok 2 sorozatot majd az utolsónál lejjebb megyek egy kicsit.Alapgyakorlatoknál pedig 1 kicsi súly,1 nagyobb majd 2 a legnagyobbal.
Fix súllyal az a baj hogy az elején még bőven tudnàl többet de vissza kell tartanod magad mert az utolsónàl már túl nehéz lesz,szerintem túl rugalmatlan de kinek mi vàlik be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!