Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen kollagént/ízületvédőt...

Metionin kérdése:

Milyen kollagént/ízületvédőt ajánlotok, aminek nincs rossz íze?

Figyelt kérdés
Korábban a Gal kollagén peptideket fogyasztottam (hal, marha) de mire elfogyott a zacskó, már mindegyiktől hányingerem volt az ízük és a szaguk miatt. Olyan készítményt keresek, ami por állagú (tablettát lenyelni nem tudok) és jó ízű, valamint segít karban tartani az ízületeket erős igénybevétel esetén (mindennapos balett és nyújtás + korábbi balesetből származó extörések). Az is oké ha ilyen kevert készítmény, amiben MSM, kondroitin stb van, lényeg hogy hasson és ne dobjam ki tőle a taccsot.

2021. márc. 19. 22:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Do not dare strawman me!

Kollagénről van szó. Bár ezt gondolom te is tudod, mert te nagyon jól tudsz szöveget értelmezni a saját nézeteid szerint. Így Hanlon borotváját már nem tudom használni az esetedben. Ami számodra további hátrányos helyzetet teremt a témában.

Önimádó hajlam azt állítani, hogy azért, mert te nem kérsz, attól "egyetlen ember sem kér". Főleg úgy, hogy élő példával állsz szemben és ha hajlandó lennél a kötekedés helyett körbenézni, látnád, hogy rengetegen fogyasztanak nem édes kollagént és nem édes fehérjét is. Ám tápkiegként ez nem jellemző. Az csak egy marketing, hogy az édes érzés pszichológiáját alkalmazzák azoknál, akik kerülik a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, egy ügyes húzás, de nem mindenki akar csokit és epret enni, ha eleve nem kedveli az édes ízeket. Schwarzi sem csokis és epres shake-et zabált, hanem csirkét zöldséggel és sörrel a tengerparti edzései közben, amivel pótolta a sót, a kollagént, a fehérjét, a B-vitaminokat, kalciumot, magnéziumot, és az ásványokat. De ki is az a Schwarzi? Ugye? Ő neked az "egyetlen ember sem" kategória? Az, hogy engem nem tartasz embernek, azon túlléptem, mert egyértelmű, hogy nem a megértés, hanem a széthúzás a célod, azaz trollkodsz.

Tényleg továbbra is trollkodni akarsz egy olyan emberrel, aki problémamegoldási képességeiért van megfizetve? Nem lenne egyszerűbb visszakanyarodni egy értelmes színvonalú vitához, ahol az állítások logikailag magyarázatokkal és tényekkel vannak alátámasztva a valótlan állításaid és szándékos félremagyarázásaid, szemezgetéseid helyett?

Bár ez nekem nem jelent gondot, hogy kifejtsem a nézeteimet, de kezdem kellemetlenül érezni magam, hogy egy handicap-esnek kell elmagyarázni a szavak valódi jelentését, amivel vitatkozni próbál és ráébreszteni a saját ellentmondásaira, amit csak azért nem vesz észre, mert nem látja a fától az erdőt.

További jó trollkodást kívánok kedves tízes hozzászóló.

Ha eszedbe jut egy nem undorító ízű kollagén, amit testépítő boltokban is kapni, írj újra. Addig meg inkább ne égessed magad.

2021. márc. 20. 13:01
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

Jesszus állj már le.

Ha ennyire zöldségre vágysz igyál borsó fehérjét. Jaaaa hogy azok is édes ízűek? Ideje elgondolkozni hogy miért. De írj a gyártóknak és küldd el a hivatalosan körbenevetett válaszukat. Jó lenne ha végre beletörődnél hogy a többség nem akar karfiolt inni edzés után, de kajában megeszi. Szánalmas amit csinálsz

2021. márc. 20. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem eper-kiwi ízesítésben, és nekem ízlik nagyon, úgyhogy ajánlani tudom. :)

[link]

2021. márc. 20. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam az általad említett kiegészítőket, magában nem is tudtam meginni, mindig belekevertem valamibe: reggeli zabpelyhes fehérjébe, edzés utáni fehérjébe, esetleg 100%-os narancslébe. Jelenleg stillmass-os izületvédőt szedek, amiben van kollagén, narancs ízű, nem rossz, de a jó az nem ilyen :D viszont iható önmagában is, egy hörpintés aztán lent is van nem gáz
2021. márc. 20. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Márcsak azért se lenne rossz a zöldséges vagy húsízű, mert akkor kajával is lehetne keverni, azokat gazdagítva.

Pl egy húsos vagy netán hagymás beütésű kollagénes termékkel nagyon jó húzást lehetne adni mondjuk egy pörköltnek, amit felteszem aki számolja a makróit, nem gazdagít jó cupákos csonttal, bőrrel stb.

De egy brokkoli ízűvel lehetne pl liszt vagy krumpli ne adj isten eményítő helyett brokkoli krémlevest besűríteni.

Ha meg már táplálék kiegészítő, miért ne lehetne olyan, amivel a kajádat tudod kicsit turbózni?

2021. márc. 21. 23:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!