A Biotech miért nem marad a táplálékkiegészítőknél mit kel vakcinát gyártani ?
Figyelt kérdés
Eddig birtam őket mindig onnan vetem fehérjét, kreaitn meg tömegnövelőt és minden csodát. De mit kell vakcinát gyártani ? Vagy ez testépítöknek van külön hogy korona ellen is jó meg izmot is hoz ? akkor ok2021. márc. 18. 21:32
2/13 anonim válasza:
Balázska! Ne izgulj! Rajtad soha nem lesz izom...
3/13 anonim válasza:
Troll? Ugye tudod hogy ha 2 cég neve eltér (akár csak egy betűben) akkor az két tök más cég
5/13 anonim válasza:
Biontech
Biotech USA.
Teccik érteni?
Nem mindegy, hogy fal melett s.arni, vagy s.ar melett falni. 😌
7/13 anonim válasza:
Ahogyan az sem, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit.
8/13 anonim válasza:
Ezen a kérdésem besírtam. 🤣🤣🤣🤣
9/13 A kérdező kommentje:
Van rajtam izom barátocslám. Oltasad magadat te nyomi hogy annyi izom meg egéség nincs benned hogy legyözd magadtol ezt a náthát
2021. márc. 19. 07:05
10/13 anonim válasza:
És attól hogy izmos vagy rád nincs hatással? Well done Máté. Amúgy pont nem izgat senkit hogy van rajtad izom, ez a stílus amivel meg másokkal beszélsz szánalmas. Csak magad teszed közröhej tárgyává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!