A fehérje porok es táplálékkiegészítőknek vannak káros hatásai?
Figyelt kérdés
Tudom naiv a kérdés, igazából most kezdenék hozzá az edzésnek. És csak érdeklődnék, mert hallottam ezt azt, és tisztázni szeretném. Szóval ne kovezzetek meg kérlek.
17/F
2020. nov. 25. 00:48
1/6 anonim válasza:
Ha ésszel csinálod akkor nincsen.
3/6 anonim válasza:
Nem több,mint amit eszel.Minden csomagolt áruban vannak adalékok,amit evtizedeken keresztül megettél/megeszünk.
Ehhez képest ezek ilyen szempotból nem károsabbak,vagy nem kärosak.Ertelmezes felfogäsa.
(Egy fenyevönek nyilván minden káros)
Tartsd be a feltüntetett napi mennyiséget.
Arra nem tértem ki,ha valmire alergiás vagy,feltételezve,hogy nincs ilyen gondod)
4/6 anonim válasza:
Ha sok fehérjeport iszol akkor hasmenésed lehet. Illetve egészségtelen ha csak azokat használod, vagy szinte csak tápkiegeket használsz.
5/6 anonim válasza:
Nincsen amíg ésszerűen használod, ezek táplálék kiegészítők egy rendes étrend mellé ajánlottak. A fehérje porok természetes eredetűek: tejből, marhából vagy zöldségből készülnek.
6/6 BeefEater válasza:
Ha arra és úgy használod amire való akkor az egyetlen káros hatása az, hogy felforr az agyvized a sok hülyétől aki azt hiszi, hogy koxolsz mert azt sem tudják, hogy mi az, hogy fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!