Tömegnöveléskor mennyi az a testzsírszázalék ami belefér?
Ezt nagyon nem lehet megmondani.Ha pld megnézel Lee Priest röl egy tömegelős képet,azon irtőzatosan be van hízva.Pedig egy elit testépítőről van szó.
Én olyan 18 -20% on szoktam lenni.Ha kevesebbet eszek akkor nincs erőm.
Van,aki meg alacsonyabban tudja tartani.
Azt szokták mondani,hogy a tömegelős rész a jó része az egésznek.Amikor jól érzed magad a bőrödben,erős vagy,nem vonsz meg magadtól kaját,de azért figyelsz az evésre,es nem zabálsz meg mindent ész nélkül.
Valójában figyelsz a kajára,hogy minden meglegyen,de egy kicsit lazábban veszed,és élvezed az életet.
Mit okoskodsz?
Nem az volt a lényeg,hogy szerhasználó e,meg stb.
Az a lényeg a válaszomban,hogy különféle strategiák,meg különféle genetikával rendelkezők hogy tömegelnek.
De ha ennyire b..a a csőrőd a Lee Priestes példa,akkor :Naturálon is egyik így tömegel,a másik meg amúgy.Én 18%on tudom megoldani,más meg másképp,és nincs marványba vésve,hogy mennyinek kell lennie,vagy belefernie.
Max előnyösebb,ha kevesebb a zsir rajtad,annyiban,hogy szalkásítasnál nem kell annyit leadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!