Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendelt már innen valaki...

Rendelt már innen valaki külföldi szteroid webshopról?

Figyelt kérdés
Mielőtt leoltanátok, az itthoni dealerek többsége is onnan szerzi be. Volt egy oldal ahonnan rendeltem, mindig jó cuccot küldtek, de megszünt azóta... Kimaradt pár év, és nincs ismerősöm se itthon aki tud intézni.

2021. márc. 10. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 szerencsére nem mindenki gondolkozik így mint te. Bár valóban a magyar emberek 99% -a az átb@szásra megy rá. Ilyen ez a nép...
2021. ápr. 25. 16:24
 22/26 anonim ***** válasza:

"ma 16:13"

ezek inkább úgy mennek hogy töredéke van benne cucc, vagy csak natúr teszto, hogy azért érezz valamit, de aki nem ért hozzá fog még rendelni mert hatott.

2021. ápr. 25. 19:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Tudom csak mondtam egy szelsoseges peldat.. de siman eladnam hiddel 😹

Na latod ilyen ez a nep. Foleg illegalis dolgokkal. Micsinal feljelent? A penz beszel. En nem foglalkozok ezzel de tudom h megy. Jo tanacsnak szantam 🤷‍♂️

2021. ápr. 26. 00:45
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Jó szar tanács volt. Én is adok egy tanácsot, legközelebb inkább maradj kussban!
2021. máj. 1. 09:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Majd te mondod meg kus pocs. Akkor vegyetek csak az netrol azt legyen minden bajotok szarok en ra
2021. máj. 1. 15:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Fogd már be te pojáca
2021. máj. 1. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!