Rendelt már innen valaki külföldi szteroid webshopról?
Figyelt kérdés
Mielőtt leoltanátok, az itthoni dealerek többsége is onnan szerzi be. Volt egy oldal ahonnan rendeltem, mindig jó cuccot küldtek, de megszünt azóta... Kimaradt pár év, és nincs ismerősöm se itthon aki tud intézni.
10es akkor honnan szerzik? Gondolom erre nem fogsz tudni választ adni ;)
2021. márc. 12. 04:33
12/26 anonim válasza:
Halkan megsúgom Szegeden Pesten Győrben van ilyen zuglabor, valószínűleg a legtöbb cucc ezekről a helyekről való. Honnan tudom? Ismerem személyesen a faszit aki gyárttatja és teríti, kelet magyarországot ő viszi
2021. márc. 12. 06:16
13/26 anonim válasza:
Hogyne tudnek valaszolni. Vannak laborok. Enis ismerek tobb embert akik bennevannak de eleg ismertek szval nem mondok nevet. Meg foleg az jut hozza aki benne van ezekbe a korokbe, versenyzoi vilagba. Vagy haver haverja stb.
2021. márc. 12. 19:11
14/26 clint válasza:
Azok a zuglaborok amikről írsz, csak halkan megsúgom egy max két fajta fost gyártanak és nem testépítőknek. Az egyik ilyen nagy név akire célzól az Béla. ;) A jó cuccokat egyenesen a gyártótól lehet berendelni, olyan országokba, ahol szállítanak, pl a thaiföldi maláj stb cuccokat nem szállítják euba. Ezeket a cuccokat egy jobb kapcsolattal rendelkező testépítő dealer külföldre berendeli pl olyan országba ahol versenye van vagy épp nyaral stb., Vagy akár kapcsolata van az adott országban, és onnan küldeti valamelyik szomszédos országba ukrán a vagy Romániába, ahonnan simán áthozzák. A saját szememmel láttam anno így egy szobányi kokszot a 2000-es évek közepén. Manapság viszont, ahogy a kérdező is írja netről rendelik. Ugyanaz lesz, bár a cucc minőségéröl nem a netes oldal tehet.
Üdv
egy exversenyző ;)
2021. márc. 13. 08:25
15/26 anonim válasza:
Mikor versenyeztél tesvírem, meg melyik versenyeken, csak mert én is ex versenyző vagyok 😁
2021. márc. 13. 08:34
16/26 anonim válasza:
Kontaktot tud valaki küldeni privátban?
2021. ápr. 25. 09:01
17/26 anonim válasza:
Ez nem olyan mintha spanglit akarnal venni.. nem 20 eves gyerekek aruljak hanem a jo minoseget altalaba komolyabb sportolok.. akik nem adnak csak ugy barkinek..
2021. ápr. 25. 12:22
18/26 anonim válasza:
Komoly sportoló vagyok aki magasabb szintre akar lépni.
2021. ápr. 25. 14:32
19/26 anonim válasza:
Akkor biztos ismersz mas sportolokat. Akik azt aruljak amit ok is hasznalnak. Sztem inkabb ott probalkozz mint random emberektol kitudja mit
2021. ápr. 25. 16:10
20/26 anonim válasza:
Van egy csomo ures ampullam. Feltoltom sooldattal haverom visszazarja ugy h nem is latszik es eladom 15ert... nem foglalkozok ezzel de erted.. siman atbasznak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!