Rendelt már innen valaki külföldi szteroid webshopról?
Figyelt kérdés
Mielőtt leoltanátok, az itthoni dealerek többsége is onnan szerzi be. Volt egy oldal ahonnan rendeltem, mindig jó cuccot küldtek, de megszünt azóta... Kimaradt pár év, és nincs ismerősöm se itthon aki tud intézni.2021. márc. 10. 21:23
1/26 anonim válasza:
Ugye tudod hogyha elkapják a határon, akkor eljárás indul ellened?
2/26 anonim válasza:
Biztos azzal lesznek elfoglalva, hogy Jóskapista berendelt magánat 10 mili szusztát meg dekát.
3/26 A kérdező kommentje:
1. Nem hiszem, csak kereskedelmi mennyiségnél... A használata nem tiltott,
2021. márc. 11. 04:29
5/26 anonim válasza:
Szerintem kamu kb az összes...
6/26 A kérdező kommentje:
5/5 szerinted a dealereknek honnan van? Hozzák thaiföldről meg egyiptomból? Ugyanúgy neten rendelik és osszák szét a dealerek közt, én is rendeltem már évekkel ezelőtt, nagyon jó cuccok voltak, csak az az oldal megszünt.
2021. márc. 11. 10:04
7/26 anonim válasza:
Elárulom neked, a legtöbb itthon kapható cucc eredeti magyar zuglaboros motyó, a címke meg azt tesz rá amit akar, nézz szét Ali vagy eBay, kapsz külön hologrammos címkét fillérekért.
8/26 anonim válasza:
Bírom, mikor azzal jönnek, ha már cuccozol, akkor ne netről vedd, aztán elmész egy dealerhez, és ő is ugyanúgy netről szerezte, de még rárakja a maga hasznát is, és még dragábban veszed meg.
9/26 anonim válasza:
De ezzel nem azt mondom, hogy netről rendelj. Sehonnan nem kéne, főleg így, hogy ennyire kérdéses a cucc minősége.
10/26 anonim válasza:
Hat nemtudom melyik dealer rendel netrol.. meg se erne ugy neki. Eleg sok versenyzot meg edzot ismerek es csak olyat veszek ami megbizhato es ismerem meg latom azt aki ugyanazt hasznalja. Egyik se netes.. Mashogy nem is csinalnam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!