Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akkor hol is van a naturál...

Akkor hol is van a naturál max körülbelül?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy kérdés, ahová valaki egy komoly fizikumot küldött, hogy ez a naturál max. Nyilván genetikafüggé és körülbelül de vegyük akkor ezt így maxnak, mert különben vita lesz. Emlékszem, hogy pár éve David Laidról mennyire az volt a vélemény, hogy koximaki pedig nem volt olyan izmos, mint ez a pali. Jeff Seid régebbi képénél is az volt a nézet, hogy esélytelen naturálban, pedig ez a linkelt pali kb ugyanaz a szint. Mivel ezek régebbi kérdések így inkább nem keresek rájuk. Viszont furcsa, hogy mennyire koxosoknak vannak beállítva, pedig nem is voltak akkor izmosabbak lényegesen, mint ez a naturál max fickó. Akkor mi is a helyzet? (A két említett fickó szerintem is évek óta cuccol)

[link] Ez lene a naturál maxnak nyomott kép.

2021. márc. 9. 06:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem az kokszol aki izmosabb ezt felfoghatnátok. Lehet egy 80 kilós srác szálkás naturál, egy 60kilósba meg ott a fél patika... Amikor egy életében soha nem kokszolóra elkezdik mondogatni hogy kokszos meg hazudik hogy naturál na akkor ő már közelíti a naturál maxot. A naturál max egy olyan fizikum amit már a laikusok akiknek nincs szeme ehhez kokszosnak néznek.

Ez a linkelt pali meg teljesen naturál. Kicsi lapos váll kicsit kar szinte nulla hát csukja így szemből, semmi ujjnyi széttrothadt disznóbél erek, semmi bőrrohadás pirosodás, nem 210 a pulzusa így feszítés közben nincs hüvelykujjnyi ér a homlokán stb. Aki róla nem hiszi el hogy naturál az ne kondiba járjon hanem focizni vagy ne is sportoljon mert köze nincs a testépítéshez

2023. ápr. 30. 15:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 11 es válaszoló, azt elfelejtettem hogy Jeff Said formájának köze nincs ehhez... Egytől 10es skálán Jeff 10, ez a pali meg 1. Mivel Jeff kokszol
2023. ápr. 30. 15:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!