Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nők, akik sokat edzenek...

Nők, akik sokat edzenek fenékre, kb 1 év alatt mennyit tudtatok alakulni?

Figyelt kérdés
Nőként kérdezem. 1 éve edzek egész testre, heti 2x fenékre. Mindenhol látványosan alakultam, de pont a fenekem kevésbé. Pedig a fö cél az lenne. Nektek mennyi változás történt nagyjából 1 év edzés után?
2021. márc. 6. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak alig veszed észre magadon. Mondjuk én férfi vagyok 2 év edzésmúlttal, de sokszor csak a környezetem jelez vissza, hogy egész jól nézek ki, ilyenkor meg kicsit meglepődöm, hogy hát én nem is látom úgy magamon. :)
2021. márc. 6. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

teljes tartományban guggolsz e?

folyamatos volt e a progresszió az 1 év alatt?

mennyit fejlődtél súlyban guggolásban az 1 év alatt?

2021. márc. 6. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

En magamon alig látok változást sajnos, pedig két éve lesz, hogy egyre nagyobb súlyokkal edzek.

Remélem, csak a szemem rossz;)

2021. márc. 7. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen gyakorlatokat es mennyit csinalsz?
2021. márc. 7. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van 1-2 gyengébb testrésze, de ezeket is fel lehet hozni a többi mellé :) Szerintem próbálj meg heti 1 lábnapot tartani, de az olyan legyen, hogy tényleg ne tudj azon a héten már lábra/fenékre edzeni.

Emeld a súlyokat, amikor csak tudod. Guggolás rúddal, hip-thrust, merevlábas felhúzás mindenképp legyen a gyakorlatok között, ezeken kívül kb mindegy, mit csinálsz, én ezzel a hárommal nagyon jól tudok fejlődni.

2021. márc. 8. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!