Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetnek így is láthatók...

Hogy lehetnek így is láthatók az ereim?

Figyelt kérdés

Sziasztok

183cm vagyok 75 és 20% testzsírom van

Elvileg 15-10% alatt láthatók az erek a bicepszen,alkaron,vádlin.

Nekem 20% testzsírral nagyon durván kidudorodnak az erek a kezemen.

Mitől lehet ez? Vagy hogy ezt mi válthatja ki?

#ér #3edzésahéten
2021. márc. 6. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Alkati dolog, genetika.
2021. márc. 6. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Életem során végigpróbáltam már az egész gyógyszertárat, ami a testregenerálással kapcsolatos szereket jelent.

Treni+propi+halo tabi megyegetett 2 hónapig.

Első héten már észrevettem hogy ez még a szokásos jajj de kemény vagyok érzésen is ezerszer túltesz.

Először jöttek a kőgolyók, már nem az emelvényre raktam fel edzés közben hanem sokszor átdobtam őket felette.

3. héten ezt már üvöltés is követte, emlékszem olyan fokú erő volt bennem hogy tekergettem a 20 kg olimpiai súlyzórudat az udvaron, mert már nem tudtam mit kezdeni az erővel.

Encike a barátnőm akkoriban rossz napokat élt át.A műszer nem hogy kemény volt, hanem mintha vasbeton lenne benne, egész nap mint a készültségi osztagos bevetésre készen állt.

Hiába volt akció az csak állt és állt.2 hónap után akkor hagytam abba, mikor este is edzettem de már nagyon ütött a cucc, volt a 150kg kőgolyóm, párszor felraktam az emelvényre, majd megakartam nézni mit tudok.Véletlen átdobtam a szomszédba, a 2 méteres kerítésen.

este nem akartam már átmenni hogy visszakérjem, de másnap reggel jelentkezett is hogy a kőgolyóm átkerült hozz, nem érti hogy gurulhatott át hozzá??

Mondom sehogy mert kerítés van, max valahogy átrepült, de itt a szomszéd már lefagyott.

aztán visszagurítottuk, majd udvarisana hozzátette, nézd Bélám, tudom néha túl jó erőben vagy, de azért nem szeretnem hogy az éjszaka közepén néha kőgolyók röpködjenek az udvaromban.

Nos itt használtam utoljára ezt a kombót.

Béla 48F

147kg

197cm

kar 55-56cm

erőemelő, autónepper,nemsokára kidobó megint ibizán.

2021. márc. 6. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Béla fütykös lemaradt :D
2021. márc. 6. 17:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!