Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A bevitt kalóriáidnak kb hány...

A bevitt kalóriáidnak kb hány százaléka fehérje?

Figyelt kérdés

2021. márc. 6. 09:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnállak, örülök hogy neked segített a fehérje por. Ettől függetlenül, ahogy korábban is írták, ezt általában az egészséges emberek használják teljesen feleslegesen. A kólát is nevezhetem egészségtelen löttynek, attól még, hogy kiváló wc tisztító. Azt miből gondolod, hogy nem tudok semmit az anorexiáról? Attól még, hogy én nem vagyok személyesen éríntett, még lehetek tájékozott.

Utána néztél a dolognak, mielőtt kijelented, hogy egy általánosítás? És mit is értesz az alatt pontosan, hogy egy tanulmány általánosítás? A 0,8 g/ttkg szokott többnyire határérték lenni, de ez is felül van értékelve. Valójában a legtöbb ember alatta is elvan vígan, de a biztonság kedvéért legyen 0,8-1 g. Más kérdés, hogy az évtizedes hús és fehérje marketing miatt mégis mindenki a fehérjét hajszolja.

2021. márc. 6. 16:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Az általánosítást úgy értettem, hogy lehetséges, hogy átlagemberekre vonatkozóan készült a tanulmány. Ettől fogva az anorexiás egyéneket nem érdemes belekeverni.
2021. márc. 6. 17:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Ja, nyilván igazad van :)
2021. márc. 6. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:
6:1,5. Szóval kb 25%.
2021. márc. 6. 17:53
 15/21 anonim ***** válasza:

#8as: még nem jöttem ki belőle, ugyanúgy rosszul érzem magam ha nem tudom valaminek a kalória tartalmát és meg kell ennem, vagy ha az adott kalóriám fölé megyek.

Annyiban változott a dolog, hogy a napi 200 kalória keretemet 1500ra vittem fel, rettentő nehéz, de rengeteg erőm van ennyi kalóriától. 200 kalóriával a boltig nem bírtam elmenni, csak feküdtem egész nap,konkrétan beszélni sem volt erőm, volt hogy a kezemet alig bírtam felemelni. Most van erőm edzeni, viszont rengeteget híztam január óta (akkor emeltem meg a kalória adagom), folyamatosan csak felfelé megy hétről hétre a szám a mérlegen, rettegek hogy mennyit fogok még hízni.

Amit elértem a koplalással, nem tetszett az a test, kint voltak a csontjaim, nem tudtam hason aludni mert kb a csontomon feküdtem, kb úgy nézem ki mint egy bot vagy egy deszka.

Most nagyon szeretnék kockahasat, és szeretnék izmos lenni, tudom hogy ez napi 200 kalóriával nem lenne lehetséges. Sokkal könnyebb volt megállni az evést, és éhezni, mint most enni, rettentő nehéz de próbálok nem visszaesni.

2021. márc. 6. 18:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Mennyi idő alatt mentél fel 1500 kalóriáig?
2021. márc. 6. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Január óta, vagyis 3 hónap alatt

Fokozatosan növeltem

200...300..500...700...aztan sokáig 800..majd sokáig 1000..majd sokáig 1200...majd pedig 1500 de már nem szeretném tovább növelni

2021. márc. 6. 22:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Sok sikert és kitartást! Milyen nemű vagy, ha megkérdezhetem?
2021. márc. 6. 22:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Lány vagyok
2021. márc. 6. 23:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Aki ilyen ostobán éhezteti magát, az többnyire lány. Persze fiú is lehet anorexiás, de 99%-ban azért lányok a delikvensek. Jó vicc, hogy napi egy fehérjeturmix tartott életben. Meghaltál volna a fehérjeturmixoddal együtt, ha nem kapsz észbe és kezdesz el normálisan étkezni.

Egyébként meg tényleg felesleges túlzásba vinni a fehérjét. Egyszerre nagyon maximum 20 gramm tud hasznosulni. Ez napi 5 étkezésnél is maximum 100 gramm.

2021. márc. 7. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!