Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Legjobb ár-érték arányú,...

Legjobb ár-érték arányú, minőségű fehérje a mai piacon?

Figyelt kérdés

Eddig ON Gold Standard 100% Whey-t használtam.

Minőségben, ár-érték arányban van nála jobb?

2021. márc. 2. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Csirkemell. Annál jobb ár/érték arányban nincs fehérje.
2021. márc. 3. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
GymBeam True Whey
2021. márc. 3. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

True Whey az gagyi szerintem.

A Decathlonba van 5000-ért 1 kg

2021. márc. 3. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán a myprotein izolátuma, de annyira már nem vagyok tisztában mindegyik tápkieg cég árával. Ha minőség kell, akkor csak izolátum, meg várj amíg lesz egy jó akció.
2021. márc. 3. 15:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is a GymBeam-et ajánlanám, Scitec/Biotech után tértem át erre, és ár/érték arányban nekem jobban megéri.
2021. márc. 3. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Ár nem annyira fontos, az ON Gold ára 8.000Ft/kg felett van, annál nem igen találtam drágább fehérjét, pedig az nem tiszta izolátum. Mondjuk 77%-os fehérje tartalma van ami elég jó, mivel a tiszta izolátumok kb 82% fehérjetartalommal vannak.

GymBeam TrueWhey termékét próbáltam már, elég rossz íze volt. Tudom nem az a fontos, de valamennyire mégis számít hosszútávon (legalábbis nekem).

Szerintem maradok az Goldnál.

2021. márc. 3. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, ár érték a myprotein viszi a prímet. A gym beamet istenitik, szerintem nem nagy szám, csak olcsó, cserébe minőségre elmarad akár egy scitectol is. Scitec az íze és az oldosaga eleg jo, de cserebe van benne sok mű dolod és sok kálium ami nekem problema mivel magas a vérnyomásom, csak mire rájöttem addigra bevasaroltam scitec fehérjével, de lassan atterek myproteinre. Azon belul a steviaval edesitett feherjek a jok mert az nem karos mint a sukraloza meg az aceszulfat.
2021. márc. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!